Caribische kust

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Zeer goede slaapplaats in Manzanillo

Caribische kust,
Costa Rica


Ik kan je een geweldige slaapplaats aanbevelen in Manzanillo! Wij wilden er een paar dagen verblijven maar zijn er twee weken gebleven omdat het ons zo ontzettend beviel. Er zijn 4 kamers en een gemeenschappelijk verblijf met keuken.De gemeenschapplijke ruimte is beide kanten open, aan de ene kant de tuin, het geluid van de zee, aan de andere kant de jungle. 's Morgens zat ik al vroeg op de bank om naar de vogels te kijken en natuurlijk om foto's te maken..elke morgen kwamen er drie soorten toekans.!!!..De kamers liggen boven het woongedeelte van de eigenaars. Dat heeft als voordeel dat je al veel dichterbij de vogels bent en een goed overzicht van de omgeving krijgt. Aan de nadere kant van de open ruimte kan je prachtig de brulapen vastleggen!!
Ook de omgeving is bijzonder. Manzanillo ligt in het natuurpark. Dus je kan zo via de kust het park in en van alles ontdekken..(kleine, stille strandjes..vogels..) Het is een zeer kleine dorpsgemeenschap..leuk voor de contacten..In onze periode werd er 's avonds op het strand volleybal gespeeld..leg wat kokosnoten neer , hang een net op en spelen maar....
Manzanillo ligt ongeveer 15 minuten rijden van Puerto Viejo maar is daarentegen heerlijk kleinschalig.Heb ik je al helemaal enthousiast gemaakt? en wil je heerlijk, goed en betaalbaar slapen kijk dan op WWWCABINASFAYALOBI.COM! Je zal er met liefde ontvangen worden!!