Vancouver

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Vancouver image

Vancouver

Vancouver
Canada
Ahp78

Planning rondreisje Vancouver-Jasper

Ik ben momenteel aan het rondkijken waar we in Canada naar toe kunnen. Mede doordat ik graag dieren en mensen fotografeer zal het de regio van Vancouver, Victoria, Jasper en Banff.
Welliswaar de meest voor de hand liggende plaatsen in die regio dus makkelijk met zoeken naar hotels mochten we voor een autoreis kiezen.
Als er nog 2 vrienden meer meegaan doen we hetzelfde als in 2003 en dat is dus met de camper rondrijden.
Ik heb zelf niet echt een idee wat ik tussen Jasper, Banff en Vancouver meot bezoeken dus mochten mensen tips hebben dan hoor ik het graag van je. Ik zou ook graag Walvissen zien maar dan het liefste niet tussen teveel massatourisme (kleine boot ofzo). Hetzelfde geld eigenlijk voor beren aangezien mijn vrouw enorm graag beren wil zien. Nu zijn er ook dagtrips te boeken maar mocht er iemand iets aan kunnen raden, graag.
We hebben ongeveer iets van 15 - 18 dagen in gedachten en willen uiteraard de prijs een beetje proberen te drukken. Ik boek normaal ook alles zelf als ik naar de USA ga en dat zal nu niet anders zijn. Nadeel is dat de vlucht al erg duur is naar mijn inziens (900 euro de man is niet niks terwijl the USA rond de 600 zit).
Ik houd jullie op de hoogte.