Rocky Mountains beste reistijd

Het weer in British Columbia Rocky Mountains

Op reis wil je natuurlijk goed weer. Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Rocky Mountains te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in British Columbia Rocky Mountains? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen: op regen of zonneschijn en of het er koud of warm is. Zo ga je altijd voorbereid op reis en vermijd je de regentijd.

 

Beste reistijd voor British Columbia Rocky Mountains, Rocky Mountains

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

De gemiddelde temperatuur en neerslag in Zuidwest-Canada:

 
De beste reistijd voor Rocky Mountains is maart t/m oktober. Je kunt het hele jaar door prima door Rocky Mountains trekken. Wanneer je ook een kijkje wilt nemen in het hoge noorden, dan prik je het beste een datum in juli of augustus. Tenzij je natuurlijk voor de sneeuwervaring gaat.

Reisadvies
Voor Rocky Mountains geldt een positief reisadvies.

Feestdagen
22 mei Victoria Dag, 1 juli Rocky Mountains Dag, 9 oktober Thanksgiving, 11 november Herdenkingsdag.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Neem een Columbus Travel abonnement en ontvang gratis de Columbus Reisplanner t.w.v. € 12,95.  

 

 

Informatie over Rocky Mountains

Beste foto's & tips van Rocky Mountains

'78865' door SaskiaG '78865' door SaskiaG

CanadaRocky Mountains

CanadaRocky Mountains

Moraine Lake

SaskiaG

Misschien nog wel mooier dan Lake Louise

'460416' door vulture1960 '460416' door vulture1960

CanadaRocky Mountains

CanadaRocky Mountains

Banff, the valley

vulture1960

Mooi met de gondel naar boven in het ski gebied van baff in alle 4 de richtingen echt een prachtig uitzicht ! Mooi gebied veel te doenzoyel in de zomer als in de winter

'207430' door woodstock '207430' door woodstock

CanadaRocky Mountains

CanadaRocky Mountains

Medicine Lake + wapit

woodstock

Dit edelhert ( of wapiti, of elk) stond bij Medicine Lake in British Columbia en bleef gelukkig ook een poosje staan om ons terwille te zijn met onze fototoestellen!

Laat kaart zien