Britse Maagdeneilanden stekker

Britse Maagdeneilanden – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Britse Maagdeneilanden, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Britse Maagdeneilanden gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

De stekker(s) die in Britse Maagdeneilanden gebruikt kunnen worden zijn : Type A en B
Stekker A
Stekker B

Informatie over Britse Maagdeneilanden

'266560' door pbroek '266560' door pbroek

Britse MaagdeneilandenTortola

Britse MaagdeneilandenTortola

DISTALEREN VAN RUM.

Op dit eiland is rum een belangrijk gebruiksartikel,sinds mensenheugenis wordt het sterke goedje hier vervaardigd,en er gaat geen cocktail de deur uit zonder toevoeging van dit pittige drankje, getuige dit schilderij.

'262085' door pbroek '262085' door pbroek

Britse MaagdeneilandenTortola

Britse MaagdeneilandenTortola

JOSIAH'S BAY.

Tortola's favorite beaches are located along the north shore wehre gentle coves and inlets are fringed with soft white sand. Black beard,blueard and Sir Fransis Drake had their residence overhere.

'194700' door sonjakorringa '194700' door sonjakorringa

Britse MaagdeneilandenVirgin Gorda

Britse MaagdeneilandenVirgin Gorda

The Baths

Op Virgin Gorda (letterlijk: vette maagd), een eilandje dat op 15 minuutjes varen van Tortola ligt, kan je het natuurfenomeen The Baths bewonderen. Het is een vulkanisch gebied van 70 miljoen jaar oud, bestaande uit een doolhof van grotten die voor een groot deel onderwater liggen.De vele toeristen komen hier in de zoutwaterbekkens badderen.....Gelukkig na lang wachten kon ik deze foto zonder in badpak gehulde toerist vastleggen, om toch een idee te krijgen van de natuurlijke schoonheid van deze wonderlijke plek: Glashelder water, wit zand en enorme krijtrotsen....

Bekijk alle Britse Maagdeneilanden foto's en tips