Spanish Town malaria

Is er malaria in Spanish Town en wat zijn de malaria gebieden Spanish Town? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Spanish Town, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Spanish Town. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Spanish Town verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Spanish Town om te zien of jouw Spanish Town reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Spanish Town is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Spanish Town

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Spanish Town.  

Informatie over Spanish Town

Beste foto's & tips van Spanish Town

'262664' door pbroek '262664' door pbroek

Britse MaagdeneilandenSpanish Town

Britse MaagdeneilandenSpanish Town

ZICHT OP BAAI VAN...S

pbroek

Tortola is ook een vulkanisch eiland,dus behoorlijk bergachtig,tijdens onze tour over het eiland hadden we dan ook de mooiste vergezichten,normaal kunnen er nog al eens wolken hangen, maar wij hadden deze keer geluk.

Laat kaart zien