Jost van Dyke malaria

Is er malaria in Jost van Dyke en wat zijn de malaria gebieden Jost van Dyke? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Jost van Dyke, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Jost van Dyke. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Jost van Dyke verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Jost van Dyke om te zien of jouw Jost van Dyke reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Jost van Dyke is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Jost van Dyke

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Jost van Dyke.  

Informatie over Jost van Dyke

Beste foto's & tips van Jost van Dyke

'208041' door GIUSI '208041' door GIUSI

Britse MaagdeneilandenJost van Dyke

Britse MaagdeneilandenJost van Dyke

Carib

GIUSI

Heerlijk cruisen door B.V.I. Geweldige plek, lekkere cocktails, zeeschildpadden en een laid back atmosphere! Vooral de locals zijn erg vriendelijk en staan altijd voor je klaar. Nartuurlijk het koude biertje op het strand niet vergeten.

Laat kaart zien