Britse Maagdeneilanden image

Britse Maagdeneilanden


Beste reistijd

Britse Maagdeneilanden
Noord en Midden Amerika

Reisgids

Nieuws

Beste reistijd

Regio's en steden

Praktisch

Wanneer kan ik het beste reizen naar Britse Maagdeneilanden

Het weer in de Britse Maagdeneilanden

Of je nu van plan bent om een stedentrip te maken of te genieten van een strandvakantie: op reis wil je goed weer. Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor de Britse Maagdeneilanden te bekijken zodat je voorbereid bent op de weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is op de Britse Maagdeneilanden? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of regen of zonneschijn moet verwachten. Zo weet je waar je rekening mee moet houden en vermijd je de regentijd.

Beste reistijd voor de Britse Maagdeneilanden

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in de Britse Maagdeneilanden:De beste reistijd voor de Britse Maagdeneilanden is januari t/m april. Het regenseizoen op deze eilandenband in de Caribische Zee valt tussen juni en november. Naast korte maar heftige stortbuien ‘trotseer’ je van juni tot en met augustus ook nog eens temperaturen van ver in de dertig graden. Voor geslaagd eilandhoppen kies je voor een vertrek tussen eind december en april. Wie liever geen orkanen ontmoet, vermijdt de maanden augustus en september