Dockyard image
Dockyard image Dockyard image

Dockyard

Beste reistijd

Dockyard
Bermuda
Con26

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Wanneer kan ik het beste reizen naar Dockyard

Het weer in Dockyard

Of je nu van plan bent om een stedentrip te maken of te genieten van een strandvakantie: op reis wil je goed weer. Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Dockyard te bekijken zodat je voorbereid bent op de weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Dockyard? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of regen of zonneschijn moet verwachten. Zo weet je waar je rekening mee moet houden en vermijd je de regentijd.

 

Beste reistijd voor Dockyard

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Bermuda:De temperatuur op Bermuda varieert tussen de 20°C en 30°C. De Britse kolonie is loyaal met de temperaturen en zonneschijn. Ook met regen het gehele jaar door, maar omdat deze buien krachtig, kort en meestal ’s nachts zijn heb je er over het algemeen geen last van. Bermuda ligt op twee uur vliegen van New York en is dan ook een populaire vakantiebestemming in de zomer voor Amerikanen. Dus wil je de mensenmassa’s mijden ga dan buiten het hoogseizoen. September t/m november heeft de lekkerste temperatuur.