Guanacaste NP beste reistijd

Het weer in Guanacaste NP

Of je nu van plan bent om een stedentrip te maken of te genieten van een strandvakantie: op reis wil je goed weer. Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Guanacaste NP te bekijken zodat je voorbereid bent op de weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Guanacaste NP? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of regen of zonneschijn moet verwachten. Zo weet je waar je rekening mee moet houden en vermijd je de regentijd.

 

Beste reistijd voor Guanacaste NP

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Guanacaste NP:


Een droog en warm Guanacaste NP verwelkomt je in februari, maart en april. Terwijl in de andere maanden de prijzen kelderen, vergroot je de kans op ontmoetingen met tropische buien en stormen. De meest desastreuze maanden vol regen en wind zijn september en oktober. Wie liever geen orkanen ontmoet, vermijdt de maanden augustus en september


Reisadvies Guanacaste NP: is Guanacaste NP veilig?

Check de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken voor een actueel reisadvies en specifieke veiligheidsrisico’s.

Feestdagen
9 maart Baron Bliss Dag, 21 september Onafhankelijkheidsdag, 19 november Garifuna Dag.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Neem een Columbus Travel abonnement en ontvang gratis de Columbus Reisplanner t.w.v. € 12,95.  

 

Informatie over Guanacaste NP

Laat kaart zien