Cayo district reisblogs

Xunantunich

Marijereist was er (tot 30 mei 2009) Gepost op 27 dec 090 reacties

30 mei - Xunantunich

Vandaag gaan we weer terug naar Belize City, omdat we morgen de bus moeten nemen naar Guatemala. Eerst zijn we naar Xunantunich gegaan. Om hier te komen moesten we met een pondje de rivier over. Heel grappig, want de pond werd gewoon met de hand via een stalen draad in beweging gezet!

In Xunantunich aangekomen zagen we ook nog een Howler Monkey, dus heb ik nog even snel een fotootje gemaakt en daarna zijn we de site gaan bekijken. Het is een niet zo grote site, maar wel mooi. Op een gebouw zijn nog veel details bewaard gebleven, maar helaas is het gebouw door de aardbeving instabiel geworden, waardoor we niet meer helemaal naar boven mochten.... We waren net te laat dus!

Daarna zijn we doorgereden naar Belize City waar we de auto in hebben geleverd. We kregen een lift naar het hotel en hebben toen snel kaartjes gekocht voor de bus. Daarna zijn we snel teruggegaan naar het hotel en hebben we in het restaurantje (?) ernaast iets gegeten en gedronken, omdat de stad zelf zo crimineel was dat we geen risico wilden nemen!

Marijereist Positie 33067 (0 p.) Lid sinds 26-12-2009 Foto's en tips: 11 Blogs: 9 Fans: 0
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Hike naar El Mirador - deel 3
0 0
Gepost op 27 december
Guatemala Peten
Hike naar El Mirador - deel 2
0 0
Gepost op 27 december
Guatemala Peten
Hike naar El Mirador - deel 1
0 0
Gepost op 27 december
Guatemala Peten

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.