Nassau

'222384' door wian56 '222384' door wian56

BahamasNassau

BahamasNassau

Waar eindigt luxe en.

wian56

Waar eindigt luxe en begint overdaad. Dat is de vraag die in mijn hoofd speelde op de Bahama's toen ik een reusachtig cruiseschip zag met op de achtergrond de miljarden investering in de super de luxe Paradise hotel. Zeker als je dat afzet tegen het welvaartsniveau van de plaatselijke bevolking. Maar uiteindelijk ben ik ook zelf op een mooi cruiseschip naar de Bahama's geweest, heb gewandeld in het Paradise hotel en vond ik het een heerlijke vakantie.

'320276' door mkokke '320276' door mkokke

BahamasNassau

BahamasNassau

Palmblad op het stran

mkokke

op een mooi strand op de Bahama's ligt langs de kustlijn een verlaten afgescheurd palmblad, een mooi beeld tegenover de witte stranden en de hel blauwe zee

'297602' door corinesteenwijk '297602' door corinesteenwijk

BahamasNassau

BahamasNassau

Compass Point

corinesteenwijk

De pier bij Compass Point op Nassau. Voor veel geld af te huren voor een vijfsterren bruiloft, maar ook gratis te bezoeken om te genieten van het schitterende uitzicht en het blauwer-dan-blauwe water.

'14484' door Esthers '14484' door Esthers

BahamasNassau

BahamasNassau

Bahama mama

Esthers

bahama mama, foto is gemaakt op de plaatselijke markt in Nassau.

'297600' door corinesteenwijk '297600' door corinesteenwijk

BahamasNassau

BahamasNassau

Conch

corinesteenwijk

Op veel plaatsen ter wereld inmiddels bedreigd en beschermd, maar op de Bahamas nog in overvloed te vinden... de conch. Ze maker er zelfs soep van!

'302847' door minoek '302847' door minoek

BahamasNassau

BahamasNassau

Atlantis the Palm bij

minoek

En daar zijn we dan de Bahama's! De zon komt op met op de achtergrond één van de meest luxe en bijzondere hotels ter wereld, het Atlantis the Palm, het tweeeling hotel hiervan staat in Dubai. Wij hopen dit deze zomer te kunnen gaan zien. Werkelijk fantastisch!

'564196' door ALouwe '564196' door ALouwe

BahamasNassau

BahamasNassau

Luxe cruise

ALouwe

In mei van dit jaar heb ik een mooie reis gemaakt met een vriendin. Het laatste onderdeel was 3 dagen op een cruiseschip naar de Bahama's. We verbleven 1 middag op een klein eiland om te zwemmen en te luieren. Op dag 2 hebben we de hele dag rondgelopen in Nassau en daarna daar nog even op het strand gelegen. Het cruiseschip zelf had 10 a 11 verdiepingen. Aan boord waren een casino, meerdere zwembaden en bubbelbaden, een fitnessruimte, 2 restaurants, winkeltjes en nog wat ruimtes. Erg luxe allemaal! Maar nu is mijn spaargeld wel op, haha.