Aruba stekker

Aruba – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Aruba, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Aruba gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

De stekker(s) die in Aruba gebruikt kunnen worden zijn : Type A, B en F
Stekker A
Stekker B
Stekker F

Informatie over Aruba

'342872' door damfschoenmakers '342872' door damfschoenmakers

ArubaOranjestad

ArubaOranjestad

Green eye

Deze macrofoto van het oog en wat erom heen zit van een kleine en jonge groene leguaan die ik gevangen had op mijn hotelkamer. Nadat ik wat foto's had gemaakt van het beestje heb ik hem vrij gelaten in de tuin van het hotel.

'504642' door joostboerman '504642' door joostboerman

ArubaPalm Beach

ArubaPalm Beach

Een magische...zonson

De zonsondergang op aruba zijn vaak heel mooi. Maar deze was wel erg gaaf. Het gevoel dat je met je bloten voeten op het strand door het water loopt met deze kleuren is magisch. Als u op vakantie naar aruba gaat is het 100 procent zeker dat u fantastische zonsondergangen gaat mee maken. Dus vergeet niet de tripot mee te nemen! joost

'338633' door damfschoenmakers '338633' door damfschoenmakers

ArubaOranjestad

ArubaOranjestad

True colours

Dit nummer is van de Glee cast en bij deze close up foto van deze kleine groene leguaan en ook nog met vrolijke achtergrondkleuren vond ik dat bij deze foto wel toepasselijk.

Bekijk alle Aruba foto's en tips