Palm Beach

Palm Beach en Eagle beach zijn de twee meest populaire (en dus ook meest toeristische) stranden van het eiland. Ze worden tot de mooiste van het hele Caribische gebied gerekend. Zoals te verwachten valt kun je hier alle denkbare watersporten beoefenen. Windsurfen is hier in het bijzonder erg goed mogelijk omdat je een passaatwind mee hebt. Qua duikgelegenheden zijn Arashi en Malmok in het westen van Palm Beach de meest bijzondere locaties.

Informatie over Palm Beach

Beste foto's & tips van Palm Beach

'504642' door joostboerman '504642' door joostboerman

ArubaPalm Beach

ArubaPalm Beach

Een magische...zonson

joostboerman

De zonsondergang op aruba zijn vaak heel mooi. Maar deze was wel erg gaaf. Het gevoel dat je met je bloten voeten op het strand door het water loopt met deze kleuren is magisch. Als u op vakantie naar aruba gaat is het 100 procent zeker dat u fantastische zonsondergangen gaat mee maken. Dus vergeet niet de tripot mee te nemen! joost

'510725' door joostboerman '510725' door joostboerman

ArubaPalm Beach

ArubaPalm Beach

Het eiland leven.

joostboerman

De Hadicuari pier recht voor Moomba beach heeft een aantal kleine visser bootjes liggen, In the ochtend varen ze uit om te vissen. In de middag relaxen ze en in de avond doen ze onderhoud. Deze man is zijn boot aan het schoon maken van de onderkant. Een Mooie zon ondergang en een pelikaan die kijkt of het goed schoon wordt gemaakt. Meestal komen de visser terug rond 11 uur in de ochtend. De vis prijs is 12 florin per kilo dit is omgerekend ongeveer 6 dollar. De meeste hotels of appartementen hebben een bbq gelegenheid , zo niet kunt u in elke supermarkt weg werp bbq kopen. Verse vis en glaasje wijn geen slecht idee neem ik aan..

'510439' door joostboerman '510439' door joostboerman

ArubaPalm Beach

ArubaPalm Beach

Het Riu hotel .

joostboerman

Het was weer raak gister op aruba. Een prachtigr na gloed van een zon ondergang. Het had goed geregend de avond er voor dus overal lag nog water . Ik dacht maar eens geen standard strand foto te maken maar eens beetje land inwaarts te gaan. Van een afstand het bekende RIU gefotografeerd. Dus als u op aruba bent vergeet afentoe niet dat ook naast de mooie witte stranden ook andere leuke foto plekjes zijn!

Laat kaart zien