Hooiberg vaccinatie

Ga je op reis naar Hooiberg, dan is het goed je op de hoogte te stellen van de geadviseerde vaccinaties Hooiberg. Voor veel landen zijn reizigersvaccinaties een must. De meest voorkomende gevaarlijke ziektes die je op kan lopen en gedeeltelijk met inentingen of medicijnen tegen kunt gaan zijn:

Buiktyfus, dtp (difterie, tetanus, polio), gele koorts, malaria, hepatitis A, hepatitis B, mazelen, TBC (tuberculose), dengue (knokkelkoorts).

Komen een van deze ziektes voor in Hooiberg en met name in welke gebieden? Het vaccinatie advies Hooiberg kan namelijk van gebied tot gebied in Hooiberg verschillen en in veel landen is de kans op een ziekte afhankelijk van het seizoen dat je op reis gaat, zoals soms het geval is bij malaria.

Welke reisvaccinaties Hooiberg nodig zijn in jouw specifieke geval, kan je het best bespreken met jouw (reizigersgeneeskundige) huisarts of een vaccinatiekliniek.

Actueel vaccinatie advies

Zie hier het actuele advies over vaccinaties Hooiberg.  

Informatie over Hooiberg

Beste foto's & tips van Hooiberg

'483320' door annemariec '483320' door annemariec

ArubaHooiberg

ArubaHooiberg

Kolibri

annemariec

je moet wachten en nog even wachten maakt 100 foto's en dan heb je hem de kolibri die in de tuin van je vrienden woont in Paradera ( nabij de hooiberg)

Laat kaart zien