Reisnieuws

De 8 mooiste reisclips van onze Columbus-reporters

Gepubliceerd: 31 dec 2017 0
We zijn dit jaar begonnen met het filmen van behind the scenes video's. Zo geven we jullie de kans om over onze schouder mee te kijken en te ervaren hoe zo’n reportagereis er daadwerkelijk aan toe gaat. Dit zijn onze mooiste ‘Columbus-clips’ van 2017. Geniet mee!

Sta jij ook te popelen om op reis te gaan? (Foto: Tim Bilman © Columbus Travel)



1. Reis met ons mee naar het Surinaamse binnenland



Columbus-reporters Tim Bilman en Tom Aussems trokken voor ons in een boomstamkano de Surinaamse jungle in, waar ze hun avonturen vastlegden met de DJI Mavic Pro-drone. Dit is het verbluffend mooie resultaat. Wij krijgen er nog steeds kippenvel van.



De hele reportage lezen? Schaf de editie hier aan.





2. Reis met ons mee naar Vancouver Island, Canada



Schrijver Lars Anderson en fotograaf Malou van Breevoort dringen op het Canadese Vancouver Island door tot Nimmo Bay, een verborgen wildernis die normaliter alleen voor de rijken der aarden toegankelijk is. Volg hun avonturen – van vliegen in een watervliegtuigje tot beren spotten – in dit jaloersmakende filmpje. Wedden dat je Canada nog nooit op deze manier hebt gezien?



De hele reportage lezen? Schaf de editie hier aan.





3. Reis met ons mee naar Yukon, Canada



Heb jij de fantastische Yukon-reportage al gelezen in editie 61? Columbus-schrijver Lars Anderson en fotograaf Michael Dehaspe mochten dit indrukwekkende gebied op papier en beeld vastleggen. Geniet mee van hun video.



De hele reportage lezen? Schaf de editie hier aan.





4. Reis met ons mee naar Spaanse Baskenland



‘Ik heb Pin y Pon aan de lijn!’ horen ze de gastvrouw van het restaurant roepen tegen een collega als ze de reservering van Columbus-reporters Tim Bilman en Tom Aussems aanneemt. Wat blijkt: Pin y Pon zijn de Jip en Janneke van Spanje … Het ijs was snel gebroken. Benieuwd naar hun avonturen in Baskenland? Bekijk de video en ga met ze mee.



De hele reportage lezen? Schaf de editie hier aan.





5. Reis met ons mee naar Valencia, Spanje



Spanjekenners weten het allang: Valencia, de derde stad van het land, is de perfecte citytripbestemming. Het Valencia van de locals vind je echter niet in de drukke oude binnenstad, maar in de gezellige buurten daaromheen. Daarom stuurden we onze überhippe reporters Kas Nortier en Lars van der Waarden naar de überhippe wijk Ruzafa. Dit zijn hun grootste ontdekkingen. High five!



De hele reportage lezen? Schaf de editie hier aan.





6. Reis met ons mee naar Yellowstone National Park in de VS



Oké, het wereldberoemde Yellowstone National Park ligt grotendeels in buurstaat Wyoming. Maar als we tóch in de buurt zijn, dan wippen me maar even langs, dachten onze reporters Lars Anderson en Malou van Breevoort tijdens hun camperreis door de – letterlijk en figuurlijk – ondergesneeuwde Amerikaanse staat Idaho. Het resultaat: bizons, geisers en complete stilte.



De hele reportage lezen? Schaf de editie hier aan.





7. Reis met ons mee door de Amerikaanse staat Idaho



Een van de meest onderschatte staten van Amerika leek eindelijk veroverd te worden door Columbus-reporters Lars Anderson en Malou van Breevoort. Maar een barre winter zorgt tot ver in het voorjaar voor sneeuw, modder en kolkende rivieren. Benieuwd naar hoe ons team het ervan af bracht? Bekijk de video.



De hele reportage lezen? Schaf de editie hier aan.





8. Reis met ons mee naar Patagonië



Columbus Reisreporter Erik Joosten vertrok in opdracht van Columbus naar Patagonië. Het plan: in vijf dagen rond de fjorden en gletsjers van Vuurland navigeren, het zuidelijkste stukje van Patagonië, dat op zijn beurt het zuidelijkste stukje van Zuid-Amerika is. Een wereld van extremen die nog maar weinig reizigers hebben ervaren, maar die verrassend toegankelijk blijkt ... De ongeziene beelden.



De hele reportage lezen? Schaf de editie hier aan.





Méér Columbus-clips zien? Bezoek ons YouTube-kanaal hier … 


deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Bergen, gletsjers en alpenweiden: de Oostenrijkse natuur is voor levensgenieters

Lebensgefühl: in verbinding staan met jezelf en met de omgeving. In de Oostenrijkse natuur vind je volop kleine en grotere geluksmomenten. Hier beklim je majestueuze drieduizenders, wandel je door kloven waar zich onstuimig kolkende riviertjes door persen en neem je een verfrissende duik in glinster...

Lebensgefühl: in verbinding staan met jezelf en met de omgeving. In de Oostenrijkse natuur vind je volop kleine en grotere geluksmomenten. Hier beklim...

Speel de Corsica-quiz en win 2 vliegtickets naar Bastia!

Maak kennis met Ile de Beauté! Corsica wordt niet voor niets het eiland van schoonheid genoemd: de adembenemende landschappen maken dit een van de mooiste plekken in de Middellandse Zee. Je maakt nu kans om het zelf te ervaren: speel de Corsica-quiz, behaal de hoogste score en wie weet belonen we jo...

Maak kennis met Ile de Beauté! Corsica wordt niet voor niets het eiland van schoonheid genoemd: de adembenemende landschappen maken dit een van de moo...

(Alpen)cultuur voor levensgenieters: ontdek de culturele hotspots van Oostenrijk

Lebensgefühl: in verbinding staan met jezelf en met de omgeving. Het is een filosofie die Oostenrijkers in praktijk brengen en die verder gaat dan puur genieten. Ook gasten ervaren het Lebensgefühl in kleine en grotere geluksmomenten. In steden waar traditie en klassieke stijl hand in hand gaan met...

Lebensgefühl: in verbinding staan met jezelf en met de omgeving. Het is een filosofie die Oostenrijkers in praktijk brengen en die verder gaat dan puu...