Handige Tips

Uitgerust het vliegtuig in? 4x relaxen op het vliegveld

Gepubliceerd: 15 sep 2017 0
Wat doe jij op de luchthaven om de tijd te doden? Een koffietje drinken? Een tijdschriftje lezen? Of je geld uitgeven in de taxfree zaken? Wij hebben een beter idee: duik het zwembad in! Regel het zo.
Door: Yorick Lips



Maximaal ontspannen. Zie jij jezelf al badderen? (Foto: Reisreporter WKerkhof)



In Punta Cana in de Dominicaanse Republiek moeten ze hebben gedacht: wij willen de resortsfeer doortrekken tot ín het vliegveld! Zo eindigt je vakantie in het Caribische land dus niet na het uitchecken bij de accommodatie, maar pas dertig minuten vóór vertrek. De lokale luchthaven is namelijk bezig met de aanleg van een buitenluchtzwembad bij de vertrekhal. Terwijl je straks baantjes trekt, pootje baadt of aan het loungen bent in een van de ligstoelen, zie jij de vliegtuigen landen en opstijgen. Ook een plons maken? Schaf een vip-pas aan voor € 105. De patat met appelmoes, die je normaal bij de lokale zwemclub erbij krijgt, is hier helaas niet bij inbegrepen. 



Op deze luchthavens kun je óók zwemmen




  • Op het dak van Changi Airport in Singapore kun je al enige tijd recreatiezwemmen. De nummer één luchthaven biedt haar passagiers genoeg andere luxe: een cactus- en vlindertuin, een waterval van zes meter hoog, een bioscoop die gratis toegankelijk is en een twaalf meter hoge glijbaan.

  • In Qatar kan men er ook wat van … Hamad International, één van de meest luxueuze vliegvelden ter wereld, heeft een zwembad van 25 meter groot, inclusief spa. Liever droog blijven? Dan kun je terecht bij één van de squashbanen of op de loopbanden in de fitnessruimte.

  • Ook op Dubai International Airport stappen reizigers zonder stress het vliegtuig in. In de G-Force Health Club kan men naast zwemmen ook gebruik maken van andere faciliteiten; sauna’s, stoomcabines en jacuzzi’s. Ga hiervoor naar gates C15, B12/B22 en spoedig gate A1.


deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen