Handige Tips

Geniaal: nooit meer je auto ijsvrij krabben op reis

Gepubliceerd: 12 feb 2018 0
Of het nou op je eigen oprit is of in een wintersportgebied, met deze vernuftige truc heb jij de autoruit van je (huur)auto binnen no time ijsvrij.Wist je dat je de Lofoten prima met de auto kunt verkennen? (Foto: Reisreporter WKerkhof)De winter doet weer van zich spreken. En dat betekent: ijskrabben. Alsof je ochtendhumeur niet al slecht genoeg was … Op onze redactie hebben we er iets op gevonden: een doe-het-zelf-spray waarmee je je autoruit binnen een paar tellen ontdooit. Oók handig om mee te nemen op een winterse autovakantie. Bekijk het instructiefilmpje van de jongens van YouTube-kanaal Handig hier. 
deel dit artikel met je vrienden:

Laatste artikelen

7 vliegtermen die je waarschijnlijk verkeerd gebruikt

Wist je dat er een verschil is tussen direct en non-stop vliegen? En tussen een stopover en een layover? Wij leggen je de belangrijkste vliegtermen uit. Kende jij ze al?

Wist je dat er een verschil is tussen direct en non-stop vliegen? En tussen een stopover en een layover? Wij leggen je de belangrijkste vliegtermen ui...

10 zomerse retourtjes voor een paar tientjes!

Op citytrip in het hoogseizoen duur? Niet als het aan ons ligt! Wat dacht je van een retourtje Wenen in juli voor € 30? Of Griekenland in juni voor € 52?

Op citytrip in het hoogseizoen duur? Niet als het aan ons ligt! Wat dacht je van een retourtje Wenen in juli voor € 30? Of Griekenland in juni vo...

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.