Reisnieuws

Editie 71 nog niet in huis? Dit is wat je misloopt

Gepubliceerd: 09 feb 2018

Columbus-editie 71 is uit! Voor deze editie haalden we de islomaan – iemand met een obsessie voor eilanden – in onszelf naar boven. We doken ons archief in en brachten onze vijftig meest onvergetelijke eilandervaringen voor je in beeld, waaronder Bali. Verder stuurden we reporters op pad om op zoek te gaan naar het Nederlandse tintje van het Marokkaanse Rifgebergte, een feestje te bouwen in de Dominicaanse Republiek en de massa te ontduiken op het Griekse Kefalonia.

Columbus Travel
Columbus Travel


Psst, hier moet je wezen voor de perfecte zonsopgang (Foto: Reisreporter MichielScheerhoorn)

Bali buiten de gebaande paden

Reviews, foto’s & tips over the island of the gods, van de redactie en Columbus-reisreporters. In deze total guide verklappen we onder andere hoe je een Balinese feestdag viert, hoe je met reuzenmanta’s zwemt en hoe je de hoogste waterval van het eiland helemaal voor jezelf hebt.


Zie jij jezelf hier al voor anker gaan? (Foto: Dimsum Reizen)

Eilandhoppen eigen stijl

Zelf bepalen bij welk eiland je voor anker gaat? Kies dan voor een live-aboard, een boot waarmee je dagenlang kunt eilandhoppen door een afgelegen archipel en zélf bepaalt waar je het anker uitgooit. ‘Eilandhoppen eigen stijl’ dus. Wij zetten onze favoriete archipels voor een onvergetelijke boottocht op een rijtje. Maar ook: relaxen op Zanzibar, mysterieuze spookeilanden, snorkelen in Palau en verhuizen naar een Kaapverdische uithoek.


Altijd vrolijk, de bewoners van de Rif (Foto: Tim Bilman © Columbus Travel)

Rifgebergte, Marokko

Een roadtrip door het Marokkaanse Rifgebergte voert langs pieken, stranden en kliffen. Maar vooral: langs de bijzonder gastvrije bevolking, die Nederland in haar hart heeft gesloten. Benieuwd bij wie Columbus-reporters Gerbert van der Aa en Tim Bilman aanklopten? Lees dan gauw de reportage.


Zo heb je deze Dominicaanse zandbank voor jou alléén (Foto: Barbara Groen © Columbus Travel)

Roadtrip door Dominicaanse Republiek

Doe ’s gek, dacht Columbus-reporter Barbara Groen. Ze keek verder dan de omheining van de resorts van Punta Cana en stortte zich vol overgave in de swingende cultuur, uitnodigende keuken en uitbundige natuur van de Dominicaanse Republiek. Een reis naar dit Caribische eiland is een feestje dat je niet wilt missen. Ben jij klaar voor la vida loca?


Wil je een eiland voor jezelf? Ga naar Kefalonia! (Foto: Mieke de Haas © Columbus Travel)

Kefalonia, Griekenland

Ken je dat, de behoefte even tijd voor jezelf te willen nemen? Even weg uit de drukte, even je hoofd leegmaken, even niets. Eilanden, afgesneden van de rest van de wereld, zijn daar bij uitstek geschikt voor. Maar hoe kies je je eigen droomeiland uit duizenden? Columbus-reporter Mieke de Haas stelt voor: Kefalonia, het grootste van alle Ionische eilanden. In tegenstelling tot veel van zijn Griekse broertjes heeft het toerisme hier (nog) niet de overhand. Zo maak je je het eiland helemaal eigen. 

Ga naar onze webshop en bestel hier onze allernieuwste editie #71.

deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Dit is waarom je editie 70 in huis móét hebben

Columbus-editie 70 is uit! Voor deze editie deden we een rondje Nederland en brachten we voor jou onze favoriete, omgetoverde industriële erfgoederen in kaart. Verder stuurden we een reporter op pad om het minst bezochte deel van het Australische...

1
Reisnieuws
Dit is waarom je editie 69 in huis móét hebben

Columbus-editie 69 is uit! In deze editie leggen we uit waarom we onze slogan hebben vervangen door ‘De mooiste reizen buiten de gebaande paden’. Daarnaast trekken we door het Surinaamse binnenland, laten we ons in de watten leggen op het Cana...

0
Reisnieuws
Dit is waarom je editie 68 in huis móét hebben

Columbus-editie 68 is uit! In deze editie leggen we je haarfijn uit hoe je luxe for less regelt. Decadentie voor een zacht prijsje dus. Verder maken we een good old American roadtrip door de staat Idaho, zetten we onze tanden letterlijk en figuurl...

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.