Reisnieuws

Lonely Planet op je mobiel

Gepubliceerd: 22 aug 2008
0

Nokiabezitters kunnen vanaf nu reisinformatie van Lonely Planet downloaden op hun mobiel. Op dit moment is informatie over honderd populaire bestemmingen beschikbaard, zo meldt Nokia.

De digitale reisgidsen zijn sinds afgelopen dinsdag beschikbaar in Nokia Maps, de mobiele navigatiesoftware van de Finse fabrikant. Reizigers kunnen via Maps de Lonely Planet gids gebruiken. Op de telefoonkaart zijn de bijzondere plekken aangegeven met extra informatie afkomstig uit gidsen. De eisgidsen kosten 7,99 euro per download.

Bijzondere plekken
De bijzondere plekken zijn ingedeeld in verschillende categorieën: eten, algemeen, nachtleven, bezienswaardigheden, winkelen en slapen. Je krijgt een korte beschrijving te zien van de plek met de openingstijden. Ook zie je gelijk hoe je er het snelste kunt komen, lopend, met de auto of het openbaar vervoer.

Niet nieuw meer
Digitale reisgidsen zijn niet nieuw meer. Ook Rough Guides biedt zijn reisgidsen aan op de mobiele telefoon. Via deze reisgidsen heb je toegang tot 200 steden verspreid over 33 verschillende landen. De kosten van de digitale Rough Guide bedragen 6,75 euro per download.


deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Lonely Planet pleegt plagiaat

Eén van de schrijvers van de bekende Lonely Planet boeken geeft toe dat hij een deel van zijn werk uit zijn duim heeft gezogen. Ook maakte hij zich schuldig aan plagiaat en drugshandel om zijn salaris aan te vullen.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.