Handige Tips

Zo slaap je in 2018 gratis in sfeervolle B&B's

Gepubliceerd: 06 dec 2017 0
Al eens gehoord van de jaarlijkse, Italiaanse traditie Settimana del Baratto? Gedurende deze week verblijf je gratis in honderden Italiaanse B&B’s in ruil voor allerhande klusjes. Er is ook een internationale editie: de World Barter Week. Zo regel jij in 2018 een gratis overnachting in een sfeervolle B&B.Bij welke sfeervolle B&B verdien jij in 2018 een gratis overnachting (Foto: Reisreporter harfra)De World Barter Week is de internationale editie van Settimana del Baratto en vindt jaarlijks plaats in november. Het idee is simpel: jij verdient een gratis overnachting door je diensten aan te bieden. Tot dusverre hebben B&B’s in 61 landen zich bij het initiatief aangesloten. En het aantal groeit! Alles wat jij als reiziger hoeft te doen is je kosteloos inschrijven op de website en een accommodatie en klus vinden die bij je past. Misschien is dit in 2018 wel iets voor jou: 
  • Hang de olijfboomdokter uit in Cyprus.

  • Hang de tuinman of -vrouw uit in Ierland.

  • Hang de mozaïekkunstenaar of website developer uit in Bulgarije.

  • Hang de elektricien of loodgieter uit in Montenegro.

  • Hang de muzikant of videograaf uit in de Filipijnen.


deel dit artikel met je vrienden:

Laatste artikelen

De top 5 van de Lucky shot-fotowedstrijd is bekend!

De Lucky shot-fotowedstrijd draaide om één thema: beste stranden buiten de gebaande paden. We maken de vijf beste inzendingen én de winnaar bekend!

De Lucky shot-fotowedstrijd draaide om één thema: beste stranden buiten de gebaande paden. We maken de vijf beste inzendingen én de winnaar bekend!

Formentera: fietsen en hiken op Ibiza's kleine zusje

De meeste toeristen bezoeken Formentera maar voor één reden: de heerlijke stranden. Maar wij kunnen er nog wel een paar opnoemen: de Rutas Verdes, groene fiets- en wandelpaden die alle uithoeken van het eiland met elkaar verbinden.

De meeste toeristen bezoeken Formentera maar voor één reden: de heerlijke stranden. Maar wij kunnen er nog wel een paar opnoemen: de Rutas Verdes, gro...

Door: Tom Aussems
Dit is het échte IJsland buiten de gebaande paden

Onze onverschrokken reporters Tim en Tom ontdekten de meest fantastische plekken die voor doorsnee bezoekers aan IJsland off-limits zijn. In deze video krijg je alvast een voorproefje!

Onze onverschrokken reporters Tim en Tom ontdekten de meest fantastische plekken die voor doorsnee bezoekers aan IJsland off-limits zijn. In deze vide...

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.