Handige Tips

Zo slaap je in 2018 gratis in sfeervolle B&B's

Gepubliceerd: 06 dec 2017 0
Al eens gehoord van de jaarlijkse, Italiaanse traditie Settimana del Baratto? Gedurende deze week verblijf je gratis in honderden Italiaanse B&B’s in ruil voor allerhande klusjes. Er is ook een internationale editie: de World Barter Week. Zo regel jij in 2018 een gratis overnachting in een sfeervolle B&B.Bij welke sfeervolle B&B verdien jij in 2018 een gratis overnachting (Foto: Reisreporter harfra)De World Barter Week is de internationale editie van Settimana del Baratto en vindt jaarlijks plaats in november. Het idee is simpel: jij verdient een gratis overnachting door je diensten aan te bieden. Tot dusverre hebben B&B’s in 61 landen zich bij het initiatief aangesloten. En het aantal groeit! Alles wat jij als reiziger hoeft te doen is je kosteloos inschrijven op de website en een accommodatie en klus vinden die bij je past. Misschien is dit in 2018 wel iets voor jou: 
  • Hang de olijfboomdokter uit in Cyprus.

  • Hang de tuinman of -vrouw uit in Ierland.

  • Hang de mozaïekkunstenaar of website developer uit in Bulgarije.

  • Hang de elektricien of loodgieter uit in Montenegro.

  • Hang de muzikant of videograaf uit in de Filipijnen.


deel dit artikel met je vrienden:

Laatste artikelen

Toegang geweigerd. Dé missers bij je visumaanvraag

Het verkeerd invullen van de letter O in plaats van het cijfer 0 kan er al toe leiden dat jouw droomreis in het water valt. Dit kun je ertegen doen. 

Het verkeerd invullen van de letter O in plaats van het cijfer 0 kan er al toe leiden dat jouw droomreis in het water valt. Dit kun je ertegen do...

Ryanair-staking. Wat betekent het voor jouw reis?

Slecht nieuws voor Ryanair-passagiers: aangekondigde stakingen kunnen jouw zomerse vakantieplannen flink door de war schoppen. Dit kun je ertegen doen. 

Slecht nieuws voor Ryanair-passagiers: aangekondigde stakingen kunnen jouw zomerse vakantieplannen flink door de war schoppen. Dit kun je ertegen doen...

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.