Promotie

Kom vakantie inspiratie opdoen bij de vakantiebeurs!

Gepubliceerd: 01 dec 2017 0
Promotie: Tussen woensdag 10 en zondag 14 januari is het weer zover; de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht! Honderden reisaanbieders staan voor je klaar om jouw droomreis te verwezenlijken. Ook kun je nieuwe bestemmingen ontdekken, met locals praten of heerlijk gerechten proeven tijdens de Taste the World-route ter plaatse. Genoeg vakantievoorpret dus!Indonesië is ook van de partij! (Foto: Vakantiebeurs)Ben je fan van Noorwegen, Zweden, Antarctica en Patagonië of van Indonesië, Thailand of the Malediven? Op de vakantiebeurs vind je reisaanbieders van al deze landen. Heb je vragen over de beste reistijden, de leukste hotspots of handigste routes, of ben je niet helemaal zeker of je een visum of vaccinaties nodig hebt voor je op vakantie gaat? Op de vakantiebeurs krijg je antwoord. Je kunt er meteen je vakantieboeken of nog lekker inspiratie opdoen, it’s all up to you!Nieuw dit jaar is het Urban Terras, een plek waar je stedentripaanbieders en city consults van de schrijvers van de time to momo-reisgidsen. Ook kun je leuke workshops en presentaties bijwonen over jouw droomvakantiebestemming!

Je kunt ook culturele mode-inspiratie op doen! (Foto: Vakantiebeurs)Voor het eerst vind je dit jaar ook de Experience-hal waar je live entertainment, modeshows, kook- en cameraworkshops, een groot beachcafé met dj, een Ibiza-hippiemarkt en bierstube kunt vinden. Kom je liever in de avonduren naar de Vakantiebeurs? Dan hebben we speciaal voor jou een nieuw concept bedacht; Night at the Vakantiebeurs!De beurs is tot 20:00 open, waarnaar je tot 22:00 nog in de Experience-hal terecht kun om weg te dromen naar de eerste volgende bestemming!

De Vakantiebeurs is ook een leuke dag voor de kinderen. (Foto: Vakantiebeurs) 

Koop hier online alvast je kaartje met korting á € 10,50 in plaats van € 15,50. De kortingscode is al voor je ingevuld op de bestelpagina.
 deel dit artikel met je vrienden:

Laatste artikelen

Toegang geweigerd. Dé missers bij je visumaanvraag

Het verkeerd invullen van de letter O in plaats van het cijfer 0 kan er al toe leiden dat jouw droomreis in het water valt. Dit kun je ertegen doen. 

Het verkeerd invullen van de letter O in plaats van het cijfer 0 kan er al toe leiden dat jouw droomreis in het water valt. Dit kun je ertegen do...

Ryanair-staking. Wat betekent het voor jouw reis?

Slecht nieuws voor Ryanair-passagiers: aangekondigde stakingen kunnen jouw zomerse vakantieplannen flink door de war schoppen. Dit kun je ertegen doen. 

Slecht nieuws voor Ryanair-passagiers: aangekondigde stakingen kunnen jouw zomerse vakantieplannen flink door de war schoppen. Dit kun je ertegen doen...

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.