Handige Tips

Scoor een gratis vakantieverblijf met deze geniale oppassite

Gepubliceerd: 09 okt 2017 0
Van Zuid-Franse boerderijen tot Australische strandhuizen en Amerikaanse mansions … Met behulp van deze website kun jij er volledig gratis overnachten. Maar dan moet je er wél wat voor doen. Houd jij van huisdieren?Wie zorgt er voor jóúw huisdier als je op vakantie bent? (Foto: Reisreporter Elsbeth)Trusted Housesitters is een wereldwijd oppasplatform dat huis- én huisdierbaasjes aan huis- en huisdieroppassers linkt. Zo kunnen de baasjes zorgeloos op vakantie en de oppassers gratis hun intrek nemen in hun huizen. Maar belangrijker: de huisdieren blijven in hun vertrouwde omgeving en hoeven niet te worden ondergebracht in een onbekende en dure kennel. De website beperkt zich overigens niet alleen tot honden; er worden bijvoorbeeld ook sitters gezocht voor poezen, konijnen, vogels en paarden.Word oppasserInmiddels heeft Trusted Housesitters meer dan 300.000 leden in 140 landen. Voor jou moet er dus vast een spannende advertentie tussen zitten. Voor de mooiste accommodaties kom je echter pas in aanmerking als je een goede reputatie hebt opgebouwd. Pas daarom bijvoorbeeld een paar keer op in een huis bij jou in de buurt, zodat je alvast wat goede reviews kunt verwerven. Als je dat een paar keer doet, ben je binnen no time een gewilde dierenoppas en ligt de wereld aan je voeten. Een Trusted Housesitters-lidmaatschap kost je slechts € 8,50 per maand. 


deel dit artikel met je vrienden:

Laatste artikelen

WIN: Je droomreis naar Vietnam

Met een vriend(in) via Vietnam Airlines naar Hanoi vliegen voor je volgende droomreis? Doe dan mee met onze winactie!

Met een vriend(in) via Vietnam Airlines naar Hanoi vliegen voor je volgende droomreis? Doe dan mee met onze winactie!

GEWONNEN: Sunnycars-autohuur t.w.v. € 1050!

Afgelegen bergdorpjes, velden vol geurende sinaasappelbomen of adembenemende uitkijkpunten … We vroegen je om je beste roadtriptip en -foto in een select aantal landen te uploaden op onze online Columbus-community. Dit zijn de prijswinnaars. 

Afgelegen bergdorpjes, velden vol geurende sinaasappelbomen of adembenemende uitkijkpunten … We vroegen je om je beste roadtriptip en -foto in...

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.