Handige Tips

Knoop in je oren: zó laat moet je op het vliegveld zijn

Gepubliceerd: 26 dec 2017 0
Hoe laat moet je aanwezig zijn op de luchthaven? Veel reizigers vinden het nog steeds lastig om in te schatten. Bij dezen helpen we je voor eens en voor altijd van je tijdstress af. Met uitzondering van Schiphol in de zomer, is dít hoe laat je in Nederland aanwezig moet zijn om je vlucht te halen.Hoe goed houd jij de klok in de gaten als je naar het vliegveld gaat? (Foto: Reisreporter reysigers)De ideale aankomsttijd op de luchthaven is afhankelijk van twee factoren: hoe check je in en waar ga je heen?Check-in onlineReis jij binnen Europa? Zorg dan dat je +/- 1,5 uur van tevoren door de veiligheidscontrole gaat.

Reis jij buiten Europa? Zorg dan dat je +/- 2 uur van tevoren door de veiligheidscontrole gaat.Check-in aan de balieReis jij binnen Europa? Zorg dan dat je +/- 2 uur van tevoren bij de balie staat.

Reis jij buiten Europa? Zorg dan dat je +/- 3 uur van tevoren bij de balie staat.Over het algemeen geldt: liever zestig minuten te vroeg, dan vijf minuten te laat. Houd uiteraard ook rekening met het verkeer, de wachtrijen op de luchthaven en eventuele vertraging bij de controles. 


deel dit artikel met je vrienden:

Laatste artikelen

Formentera: fietsen en hiken op Ibiza's kleine zusje

De meeste toeristen bezoeken Formentera maar voor één reden: de heerlijke stranden. Maar wij kunnen er nog wel een paar opnoemen: de Rutas Verdes, groene fiets- en wandelpaden die alle uithoeken van het eiland met elkaar verbinden.

De meeste toeristen bezoeken Formentera maar voor één reden: de heerlijke stranden. Maar wij kunnen er nog wel een paar opnoemen: de Rutas Verdes, gro...

Door: Tom Aussems
Dit is het échte IJsland buiten de gebaande paden

Onze onverschrokken reporters Tim en Tom ontdekten de meest fantastische plekken die voor doorsnee bezoekers aan IJsland off-limits zijn. In deze video krijg je alvast een voorproefje!

Onze onverschrokken reporters Tim en Tom ontdekten de meest fantastische plekken die voor doorsnee bezoekers aan IJsland off-limits zijn. In deze vide...

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.