Handige Tips

Knoop in je oren: zó laat moet je op het vliegveld zijn

Gepubliceerd: 26 dec 2017 0
Hoe laat moet je aanwezig zijn op de luchthaven? Veel reizigers vinden het nog steeds lastig om in te schatten. Bij dezen helpen we je voor eens en voor altijd van je tijdstress af. Met uitzondering van Schiphol in de zomer, is dít hoe laat je in Nederland aanwezig moet zijn om je vlucht te halen.Hoe goed houd jij de klok in de gaten als je naar het vliegveld gaat? (Foto: Reisreporter reysigers)De ideale aankomsttijd op de luchthaven is afhankelijk van twee factoren: hoe check je in en waar ga je heen?Check-in onlineReis jij binnen Europa? Zorg dan dat je +/- 1,5 uur van tevoren door de veiligheidscontrole gaat.

Reis jij buiten Europa? Zorg dan dat je +/- 2 uur van tevoren door de veiligheidscontrole gaat.Check-in aan de balieReis jij binnen Europa? Zorg dan dat je +/- 2 uur van tevoren bij de balie staat.

Reis jij buiten Europa? Zorg dan dat je +/- 3 uur van tevoren bij de balie staat.Over het algemeen geldt: liever zestig minuten te vroeg, dan vijf minuten te laat. Houd uiteraard ook rekening met het verkeer, de wachtrijen op de luchthaven en eventuele vertraging bij de controles. 


deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Wegdromers: 10x straatfotografie rond de wereld

Kleurrijke markten, dynamische verkeersaders en fantastische street art: straatfotografie is een kunst apart. Deze prachtplaatjes bewijzen dat de Columbus-community een onuitputbare bron van talent is.

Kleurrijke markten, dynamische verkeersaders en fantastische street art: straatfotografie is een kunst apart. Deze prachtplaatjes bewijzen dat de Colu...

Door: Roselinde
Hier vind je de 5 mooiste Chinatowns ter wereld

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je de mooiste Chinatowns die buiten Azië liggen?

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je...

5x inspirerende reisvideo’s van Zuidoost-Azië

Oh oh, we voelen de reiskriebels alweer opborrelen! Zin om een paar minuten helemaal weg te dromen bij deze bloedmooie beelden van de gaafste locaties in Zuidoost-Azië?

Oh oh, we voelen de reiskriebels alweer opborrelen! Zin om een paar minuten helemaal weg te dromen bij deze bloedmooie beelden van de gaafste locaties...