Handige Tips

Knoop in je oren: zó laat moet je op het vliegveld zijn

Gepubliceerd: 26 dec 2017 0
Hoe laat moet je aanwezig zijn op de luchthaven? Veel reizigers vinden het nog steeds lastig om in te schatten. Bij dezen helpen we je voor eens en voor altijd van je tijdstress af. Met uitzondering van Schiphol in de zomer, is dít hoe laat je in Nederland aanwezig moet zijn om je vlucht te halen.Hoe goed houd jij de klok in de gaten als je naar het vliegveld gaat? (Foto: Reisreporter reysigers)De ideale aankomsttijd op de luchthaven is afhankelijk van twee factoren: hoe check je in en waar ga je heen?Check-in onlineReis jij binnen Europa? Zorg dan dat je +/- 1,5 uur van tevoren door de veiligheidscontrole gaat.

Reis jij buiten Europa? Zorg dan dat je +/- 2 uur van tevoren door de veiligheidscontrole gaat.Check-in aan de balieReis jij binnen Europa? Zorg dan dat je +/- 2 uur van tevoren bij de balie staat.

Reis jij buiten Europa? Zorg dan dat je +/- 3 uur van tevoren bij de balie staat.Over het algemeen geldt: liever zestig minuten te vroeg, dan vijf minuten te laat. Houd uiteraard ook rekening met het verkeer, de wachtrijen op de luchthaven en eventuele vertraging bij de controles. 


deel dit artikel met je vrienden:

Laatste artikelen

Toegang geweigerd. Dé missers bij je visumaanvraag

Het verkeerd invullen van de letter O in plaats van het cijfer 0 kan er al toe leiden dat jouw droomreis in het water valt. Dit kun je ertegen doen. 

Het verkeerd invullen van de letter O in plaats van het cijfer 0 kan er al toe leiden dat jouw droomreis in het water valt. Dit kun je ertegen do...

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.