Handige Tips

Vóór de vlucht weten wat het menu is? Regel het zo

Gepubliceerd: 12 sep 2017
0

Heb jij allergieën? Ben jij op dieet? Of wil je simpelweg weten of de maaltijd die ze tijdens je vlucht gaan serveren een beetje te eten is? Het is nu mogelijk om de maaltijdkeuze al vóór vertrek op te zoeken. Zo doe je het.

Columbus Travel
Columbus Travel


Wat er op het menu staat in het vliegtuig is normaal gesproken een verrassing (Foto: Reisreporter quagga)

KLM biedt sinds 6 september 2017 inzicht in de maaltijden en etenstijden aan boord van intercontinentale vluchten in economy class. Deze informatie wordt aangeboden via de cateringpagina van de website flightguide.klm.com. Hiermee speelt ’s lands bekendste vliegmaatschappij in op de behoefte van de klant om steeds meer keuze- en controlemogelijkheden te hebben over zijn vlucht. Naast uitgebreide informatie over het eten en drinken, kom je op de website ook leuke vluchtfeitjes te weten. Binnenkort kunnen ook passagiers aan boord van Europese vluchten en in businessclass gebruik maken van de service. Een goede voorbereiding is het halve werk, toch?

deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
5 eenvoudige tips om duurzamer te vliegen

De manier waarop we omgaan met de wereld begint zijn tol te eisen. Maar laten we de hand ook eens in eigen boezem steken; met al dat vliegen dat we doen helpen we niet echt mee. Gelukkig kunnen we op een aantal vrij eenvoudige manieren ons steentj...

0
Reisnieuws
Door: Tom Aussems
Spotgoedkoop vliegen met error fares. Zo werkt het

Error fares, fouten in het systeem van een vliegmaatschappij waardoor je spotgoedkoop naar superverrassende landen vliegt, werken écht! Zo vlogen wij voor een schamele € 300 – in plaats van € 1000 – retour naar droombestemming Palau. Zelf...

1
Reisnieuws
Aha! Hierom moet het licht uit tijdens het vliegen

Ervaren reizigers weten: als de lichten in de vliegtuigcabine worden gedimd is het toestel klaar voor vertrek. Maar wat is de precieze reden voor het dimmen?

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.