Handige Tips

Zo bespaar je op het ov van en naar het vliegveld

Gepubliceerd: 28 aug 2017
0

We bespaarden € 30 op ons vliegticket naar Londen door aan te vliegen op Stansted. Maar bij de treinkaartapparaat in de aankomsthal kwamen we er tot onze verbazing achter dat een treinritje naar het centrum net zo duur was. Daar ging onze winst! Vandaar: de ov-kosten van het vliegveld naar de binnenstad voor 4 populaire citytripbestemmingen. Kijk en vergelijk!

Columbus Travel
Columbus Travel

Klik op de foto, kijk en vergelijk. Dit is wat je voor het ov betaalt in vier populaire steden (Tabel: © Columbus Travel)

Europa's best bereikbare luchthavens

Prijsvergelijkingswebsite GoEuro voerde onlangs een vergelijkbaar onderzoek uit naar de tien best bereikbare populaire luchthavens van Europa. Met stipt op een staat het vliegveld van Praag. Vanuit het centrum van de Tsjechische hoofdstad sta je namelijk binnen een kwartiertje in de aankomsthal. Het busritje kost je slechts € 0.90. Berlijn (Tegel) en Venetië completteren de top drie van populaire vliegvelden die met het ov goed bereikbaar zijn vanuit het stadscentrum. 


Vanuit het centrum van Praag sta je binnen een kwartiertje op het vliegveld (Tabel: GoEuro)

NB. Prijs- en tijdsafwijklngen tussen beide tabellen komen voort uit keuzes voor verschillende begin- of eindpunten in de centra van de steden. 

deel dit artikel met je vrienden:
Handige Tips
Met deze 5 tips vermijd je de rijen op het vliegveld

Het lijkt bijna normaal te zijn geworden om uren vóór vertrek in de rij te staan op het vliegveld. Maar juist in dit digitale tijdperk moet dat anders kunnen. Wij geven je vijf tips om de rijen op het vliegveld te ontlopen.

0
Reisnieuws
Snel inchecken op het vliegveld? Dé nieuwe manier

Tijd voor iets nieuws, dachten ze op deze twee luchthavens. Want inchecken met je paspoort en boarding pass is zóóó passé. Is dit hoe de toekomst van vliegreizen eruit gaat zien?

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.