Handige Tips

Maak je stranddagje nóg relaxter met deze 7 hacks

Gepubliceerd: 29 aug 2017 0
Zand in je lauwe drankje, water in je smartphone en een gestolen portemonnee. Een dagje aan het strand is heerlijk, maar kan de nodige ongemakken met zich meebrengen. Gelukkig bestaan er voor veel van deze problemen ook simpele oplossingen. Deze 7 tips komen ongetwijfeld goed van pas!Een dagje op het strand kan een hoop ongmekakken met zich meebrengen ... (Foto: Reisreporter RReintjes)1. Waterproof hoesjeVind jij het ook geen fijn idee om je smartphone bij je handdoek op het strand achter te laten? Koop dan een waterproof hoesje en neem hem mee de zee in. Extra voordeel: je hoeft ’s avonds ook geen zand meer uit je telefoon te schudden.2. BabypoederWist je dat babypoeder vocht aan je huid onttrekt, waardoor het zand er zo vanaf valt? Dé oplossing voor iedereen die geen zin heeft om de hele dag last te hebben van schurende zandkorrels.3. Glazen met voetjeEen glaasje wijn of fris aan het strand is wel zo lekker. Maar hoe zorg je ervoor dat je glas niet omvalt als je geen tafeltje bij je hebt? Neem simpelweg glazen mee die een voetje hebben. Die kan je mooi begraven in het zand, wat zorgt voor meer stabiliteit.4. Verstop je geldDieven weten helaas maar al te goed hoe ze ongemerkt spulletjes kunnen jatten op het strand. De beste tip is wellicht om nooit je spullen onbeheerd achter te laten, maar als het echt niet anders kan verstop je je geld en kostbaarheden op onlogische plekjes. Tussen de bladzijden van je favoriete boek, bijvoorbeeld.5. Waterafstotende handdoekHeerlijk, dat zwemmen in zee, maar na een paar frisse duiken is je handdoek helemaal doorweekt. Niet erg comfortabel! Gelukkig zijn er ook waterafstotende exemplaren in omloop. Daarmee zorg je dat jij er deze zomer droog bij ligt.6. KinderbadjeHeb jij een jong kind, maar wil je toch met een gerust hart aan het strand kunnen liggen? Neem dan een opblaasbaar badje mee en vul het met een laagje water. Zo kan je kindje heerlijk poedelen, zonder dat hij of zij gevaar loopt in zee.7. In de vriezerJuist op het strand is het belangrijk om veel te drinken, maar van lauwe drankjes wordt natuurlijk niemand gelukkig. Vries daarom je flessen van tevoren in. Op die manier kan je er veel langer van genieten!


deel dit artikel met je vrienden:

Laatste artikelen

Avonturier Leon McCarron over zijn bizarre tochten

De Noord-Ierse Leon McCarron fietste van New York naar Hong Kong en wandelde 1600 kilometer door Israël, Jordanië en Egypte. Wat drijft hem tot deze slopende tochten?

De Noord-Ierse Leon McCarron fietste van New York naar Hong Kong en wandelde 1600 kilometer door Israël, Jordanië en Egypte. Wat drijft hem tot deze s...

Door: Roselinde
De beste Nederlandse kunstmusea buiten het Rijks

Het Rijksmuseum kennen we allemaal, maar er zijn nog zóveel andere fantastische collecties in Nederland te vinden. Dit zijn de beste kunstmusea buiten Amsterdam!

Het Rijksmuseum kennen we allemaal, maar er zijn nog zóveel andere fantastische collecties in Nederland te vinden. Dit zijn de beste kunstmusea buiten...

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.