Winactie

Gezocht: stadssafarigangers en WIN een Swarovski-kijker

Gepubliceerd: 11 jul 2017 0
Je hoeft niet ver te reizen om mooie natuur te zien en te ervaren. In eigen land en zelfs in je eigen stad kijk je je ogen uit, als je weet waar je op moet letten. Met een verrekijker heb je uiteraard een streepje voor. Ga je deze zomer op stadssafari, deel dan je ontdekkingen online en maak kans op een stadssafari met stadsecoloog Anneke Blokker in Amsterdam én een kijker van Swarovski Optik.Heb jij wel eens een vos midden in de stad gespot? (Foto: © Jessica C.)Ga op safari in de stadWat moet je doen voor deze wedstrijd?

Ga op natuursafari in een Nederlandse stad naar keuze en maak je eigen reportage in woord en beeld. Deel op columbustravel.nl/swarovskioptik je stadssafari met andere natuurliefhebbers en doe meer inspiratie op. Zo vind je bijvoorbeeld de trailer van de natuurdocumentaire De wilde stad, die in november in première gaat en laat zien dat er ook in de stad volop natuur te vinden is.Wat kun je winnen?

Iedereen die zijn eigen stadssafari deelt, maakt automatisch kans op een exclusieve De wilde stad-safari in Amsterdam met stadsecoloog Anneke Blokker op 11 september ('s avonds).We selecteren tien winnaars die met een vriend of vriendin deel mogen nemen. Uitgerust met een leenkijker van Swarovski Optik maak je een wandeling langs de biodiverse hotspots van de hoofdstad. Je gaat onder andere op zoek naar vleermuizen, dé specialiteit van Anneke, die niet voor niets de Batwoman van Amsterdam wordt genoemd! Degene die het mooiste verslag van deze stadssafari op deze site deelt, wint ook nog eens een Swarovski Optik-verrekijker ter waarde van € 720.Tot wanneer kun je meedoen?

Je kunt je reportage uploaden tot 20 augustus 2017.

De winactie wordt mede mogelijk gemaakt door Columbus-partner:


deel dit artikel met je vrienden:

Laatste artikelen

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.