Reisnieuws

Topsites voor vliegreizigers

Gepubliceerd: 03 aug 2008
0

Met de alsmaar stijgende ticketprijzen door alle nieuwe toeslagen die worden doorgevoerd, is het moeilijk om door de bomen het bos te zien. Columbus heeft twee gloednieuwe websites geselecteerd die je een handje op weg helpen in de mysterieuze wereld van de luchtvaart.

www.vliegticketboekingskosten.nl
Hoewel de EU heeft bepaald dat vliegtuigmaatschappijen de ticketprijzen inclusief alle toeslagen moeten vermelden, is het handig om te weten welke extra kosten vliegmaatschappijen rekenen voor hun service. Op www.vliegticketboekingskosten.nl kun je eenvoudigweg je bestemming invullen en met een druk op de knop krijg je een overzicht van alle luchtvaartmaatschappijen die naar jouw bestemming vliegen, plus alle toeslagen die nog over de ticketprijs worden berekend. Zo weet je direct wat je nog bij de ticketprijs op moet tellen en zie je in een oogopslag welke maatschappij nou de minste extra kosten in rekening brengt.

www.euclaim.nl
Heb je eindelijk het goedkoopste ticket te pakken, maar kom je ontevreden terug van je reis, dan biedt de volgende website uitkomst. Vertraging of andere klachten? Op www.euclaim.nl kun je een klacht indienen en het team van Euclaim gaat voor je achter een compensatie aan. Je kunt direct tot actie overgaan en Euclaim inschakelen, maar je kunt ook zonder hulp checken of je recht hebt op compensatie. De Claimcalculator is een handige calculator waar je vluchtnummer en eventele vertraging in kunt vullen. Enkele seconden later ontvang je een email waarin precies staat waar je recht op hebt.

deel dit artikel met je vrienden:

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.