Reisnieuws

Oeps, verkeerde vlucht!

Gepubliceerd: 28 jul 2008
1

Een Britse familie op weg naar een zonvakantie op de Canarische Eilanden is erin geslaagd om aan boord van het verkeerde vliegtuig te stappen. Uiteindelijk landde de familie 4800 kilometer verderop in Turkije.

De familie Coray dacht dat ze op weg waren naar een weekje vol zon, zee en strand op de Canarische Eilanden en hadden pas door dat ze in het verkeerde vliegtuig zaten toen de gezagvoerder de aankomst aankondigde met een 'welkom in Turkije.'

Verkeerde instapkaarten
In plaats van te vliegen naar Lanzarote vlogen Charles en Tany Corey met hun dochter Phoebe naar Bodrum, nadat ze de verkeerde instapkaarten hadden gekregen op de luchthaven van Cardiff. Charles: 'Het is ongelooflijk. Bagage wordt soms naar de verkeerde plaatsen gestuurd, maar toch niet passagiers zelf?'

Niet opgelet
Het was half zeven in de ochtend toen de familie werd doorverwezen naar de incheck-balie op het vliegveld van Cardiff. De Corays wisten niet dat bij de balie meerdere bestemmingen werden gecontroleerd. 'We sliepen nog half en hadden niet door dat het meisje achter de balie ons het verkeerde vliegtuig instuurde. We gingen naar de gate en nadat onze instapkaarten waren gecontroleerd, zijn we ingestapt en in slaap gevallen', vertelt Charles.

Nieuwe vakantie
Eenmaal in Turkije aangekomen, realiseerde de familie dat hun all-inclusive vakantie in een vijf-sterren hotel op de Canarische Eilanden niet door kon gaan. Nadat ze een visum hadden gekocht, vlogen de Corays terug naar Cardiff. Daar aangekomen, kregen ze door hun reisbureau een vakantie naar Ibiza aangeboden omdat er geen vluchten meer naar Lanzarote vertrokken. De baliemedewerkster die de familie de verkeerde instapkaarten gaf, is tot nader order geschorst.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Oeps... vergeten!

Twee duikers hebben urenlang in de zee voor de Australische kust rondgedobberd, omdat ze vergeten waren door de rest van hun excursiegroep.

0
Reisnieuws
Ouders vergeten peuter

Het leek een scène uit Home Alone. Een familie uit de Filipijnen die emigreerde naar Canada, vergat tijdens een overstap in Vancouver hun zoontje mee te nemen in het vliegtuig naar eindbestemming Winnipeg.

0

Reacties van bezoekers Reageer

globetrottertje Suus

Door: globetrottertje Suus • Geplaatst op

Foutje bedankt! Die mensen hebben niet alleen in het vliegtuig geslapen, zeker ook toen ze voor vertrek naar de gate liepen! Lijkt me toch dat je naar het vluchtnr. bij de gate kijkt en dat je dan ziet dat de bestemmingscode niet klopt?!!! Dat zou ons nou nooit overkomen... Maar het levert wel weer een leuk nieuwsberichtje op! :-)

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.