Reisnieuws

En de winnaars zijn…

Gepubliceerd: 22 jul 2008
0

De zomerprijzen van Reisreporter.nl zijn bekend! De winnaars hiervan willen we in de spotlights zetten: Johan Ensing en Roy Voss.

The Thinker’, die de eerste prijs won voor Reisreporter Johan Ensing, toont twee in gedachten verzonken Masai mannen in Kenia, zijn favoriete land. Het contrast dat ontstaat door het zachte tegenlicht maakt het beeld bijna onwerkelijk. De reacties op de foto waren dan ook niet mis:

‘Grote klasse!! Gefeliciteerd man. Ik wist gewoon dat die 'Thinker' nog hoge ogen ging gooien. Het is je gegund.’

Johan neemt een Epson P-5000 Multimedia Storage Viewer mee naar huis t.w.v. € 699. Hiermee kan hij digitale foto’s en films bekijken, opslaan en beheren. De Epson is ideaal voor de semiprofessionele en professionele fotograaf.

Schoolkids Nepal’ van Roy Voss gaat er vandoor met de tweede prijs. De foto laat een donker schoollokaal in Nepal zien, waar vier mooi belichte meisjes in uniform een schoolbank delen. Het effect van de foto wordt leuk omschreven door de volgende Reisreporter reactie:

‘Het is net een Rembrandt. Geweldig!’

Roy wint met deze foto de Epson Stylus Photo RX685 t.w.v. € 179. Roy werkt aan technische ontwikkelingsprojecten en wordt daarom in de gelegenheid gesteld dit soort bijzondere beelden te schieten.

De komende wedstrijden zijn:
De Reisreporter Herfstprijs (deadline 21 september)
Reisreporter van het Jaar (deadline 8 oktober)
Animal Planet Wildlife Foto (deadline 1 december, informatie volgt)

Natuurlijk zijn er ook de doorlopende prijzen en prijsjes te winnen voor websitebezoekers:
Columbus Win!
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Wildlife Photographer of the Year

Afgelopen vrijdag (30 november) ging de tentoonstelling Wildlife Photographer of the Year van start. De beste wildlife foto van het afgelopen jaar wordt voor deze tentoonstelling gekozen. De organisatie ontving een recordaantal inzendingen: meer d...

1

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.