Reisnieuws

Met de vliegende auto op vakantie? Binnenkort kan het

Gepubliceerd: 19 apr 2017
0

Het klinkt als iets uit een science-fiction film, maar AeroMobil wil nog dit jaar de eerste vliegende auto gaan voorverkopen. Gaan we over een paar jaar dan tóch vliegend op vakantie met onze eigen auto?

Anouk Kauffeld
Anouk Kauffeld


Stel je voor, met de vliegende auto op vakantie... (Foto: Reisreporter Mook)

AeroMobil

Twee en een half jaar geleden werd het eerste prototype al gepresenteerd in Wenen, maar die versie is nooit op de markt verschenen. Nu komt AeroMobil met een verbeterd design en betere technologie voor hun nieuwe prototype dat woensdag 20 april onthult wordt in het Grimaldi Forum in Monaco. Het gaat om een tweepersoonsauto die – je raadt het al – op kan stijgen om verder te vliegen. AeroMobil wil dit jaar nog starten met de voorverkoop van de vliegende auto. Wordt dit de nieuwe manier van reizen?

Check hieronder de video van het vorige prototype. Wij zijn benieuwd naar het nieuwe model!

 

deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Aha! Hierom moet het licht uit tijdens het vliegen

Ervaren reizigers weten: als de lichten in de vliegtuigcabine worden gedimd is het toestel klaar voor vertrek. Maar wat is de precieze reden voor het dimmen?

0
Video
Deze bus vliegt over auto’s heen!

Wie ergert zich er niet aan: je probeert met de maximumsnelheid over de snelweg te gaan, rijdt er weer een bus voor je die niet zo hard mag. Inhalen dan maar, er zit niets anders op. In China hebben ze daar wat op bedacht! Bekijk het hier!

0
Reisnieuws
Bizar: vliegen met je hoverboard!

De film ‘Back to the future’ uit ‘89 was de afgelopen weken weer veel in het nieuws. Voor het eerst was die toekomst niet langer de toekomst! In de film reist Marty McFly naar oktober 2015 waar hij overdondert wordt door allemaal futuristisc...

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.