Community

Win een reportagereis naar Cuba!

Gepubliceerd: 30 mrt 2017
4

Maak jij ook mooie en leuke foto's op reis, die vervolgens liggen te verstoffen in de kast? Of kom je thuis met geweldige adresjes en reistips die je dolgraag met anderen wilt delen? Dan is de Columbus Travel Community écht iets voor jou! Je kunt er ook nog eens geweldige prijzen mee winnen. Doe bijvoorbeeld mee aan Nederlands meest prestigieuze wedstrijd voor reisfotografen en -schrijvers en win een reportagereis naar Cuba. Ook kersverse leden van de Reisreporter-community maken kans om te winnen.

Columbus Travel
Columbus Travel

Word jij de Columbus Reisreporter van het Jaar 2017?


Win een reis naar Cuba en een reportage in Columbus Travel. (Foto: Columbus Travel)

Wat moet je doen?
Upload jouw beste reisfoto's met tips, reisblogs en reviews vóór 7 december 2017 via columbustravel.nl/community.
Nog geen lid? Meld je hier gratis aan als Columbus Reisreporter en lees onze spelregels.

Wat kun je winnen?
De beste Reisreporter wordt door een vakkundige jury verkozen tot Columbus Reisreporter van het Jaar 2017. Ook kersverse leden van de Reisreporter-community maken kans om te winnen. Samen met een Columbus-professional ga je voor een grote reportage in Columbus Travel, die in 2018 wordt gepubliceerd, op reis door Cuba! We gaan zoals altijd van het gebaande pad af. Wie weet ligt er dus een nieuwe carrière als reisfotograaf/journalist voor jou in het verschiet!

Looptijd
Je kunt meedoen tot 7 december 2017.
De jury zal de moeilijke taak wachten om na de competitie uit alle actieve Reisreporters de uiteindelijke winnaar te kiezen. Daarbij zal gelet worden op kwaliteit, activiteit, sportiviteit, originaliteit en variëteit.

 

 

deel dit artikel met je vrienden:

Reacties van bezoekers Reageer

jopverheijen

Door: jopverheijen • Geplaatst op

Leuk om aan mee te doen. Had me ooit aangemeld voor de community maar was nog niet aan activiteit toegekomen. Cuba lijkt me super, maar ook door de recente events heel confronterend!

ernstdanielnijboer

Door: ernstdanielnijboer • Geplaatst op

Heel raar eigenlijk, maar met al mijn omzwervingen over de wereld en vele landen, ben ik eerlijk gezegd nog nooit op Cuba geweest! Het staat nu wel bovenaan mijn verlanglijst!!

AnsvH

Door: AnsvH • Geplaatst op

Een land vol tegenstellingen, super intrigerend en een fotografisch walhalla! Ik ben er maar 10 dagen geweest, veel te kort dus ik wil dolgraag nog een keer terug.

maika

Door: maika • Geplaatst op

Wat een te gekke reisbestemming! Ik wou dolgraag nog een keer naar Cuba terug willen om te ervaren hoe het land veranderd is de afgelopen jaren.

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.