Reisnieuws

Vrouw spoelt vakantiegeld door toilet

Gepubliceerd: 18 jul 2008
0

Gisteren verloor een vrouw uit Oldenzaal 900 euro tijdens een toiletbezoekje; het geld glipte uit haar broekzak en spoelde weg. Zij stond op het punt met het geldbedrag op vakantie te gaan.

Het riool in
In allerijl nam de vrouw contact op met de gemeente Oldenzaal, die haar te hulp schoot. Met een camera werd het geld in het riool weer opgespoord (ter info: één inwoner loost zo’n 130 liter rioolwater per dag). De biljetten werden aan een waslijn gedroogd, waarna de vrouw alsnog aan haar vakantie kon beginnen.

Cash of card?
Uit onderzoek van Visa vorige maand bleek dat mannen met een bovenmodaal inkomen bij voorkeur met hun creditcard betalen. Vrouwen en mensen met een lager inkomen betalen liever contant. Pinnen buiten de eurozone kost je al snel 4,50 euro per transactie, iets wat veel reizigers vergeten. Al is dat altijd nog beter dan 900 euro doorspoelen.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Man brengt vlucht door op wc

Een man uit New York eist twee miljoen dollar van luchtvaartmaatschappij JetBlue omdat hij, naar eigen zeggen, gedwongen werd een vijf uur durende vlucht op het toilet door te brengen.

0
Reisnieuws
Beijing wil niet te kak gezet worden

Beijing gaat in de aanloop naar de Olympische Spelen een grote schoonmaak houden. Alle openbare toiletten in de stad worden gereinigd.

0
Reisnieuws
Film: El baño del Papa

De arme bewoners van het Uruguayaanse stadje Melo raken behoorlijk opgewonden als ze horen dat paus Johannes Paulus II zijn bezoek aan Uruguay bij hen zal beginnen. Ze hopen niet alleen op hemelse zegeningen, maar hopen er ook een financieel slaat...

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.