Reisnieuws

Nieuwe bestemmingen in trek

Gepubliceerd: 16 jul 2008
0

Het blijkt dat steeds meer reizigers geïnteresseerd zijn in bijzondere bestemmingen zoals Iran, Noord-Korea en Bhutan.

Columbus Travel
Columbus Travel
Bijzondere bestemmingen
De gemiddelde Nederlander kom je in je vakantie nog steeds tegen in Duitsland, Frankrijk, België en Spanje maar het blijkt dat bijzondere bestemmingen steeds populairder worden. Reden voor reisorganisaties als VNC Asia Travel om naar deze landen extra reizen aan te bieden met een bijzonder karakter.

Arirang Mass Games
Een heel bijzondere reis is de reis naar Noord-Korea waarbij je onder andere de Arirang Mass Games meemaakt. Deze festivals zijn bekend vanwege de grote mozaïeken die worden gemaakt door duizenden deelnemers gekleurde platen omhoog te laten houden en ook door de optredens van dansers en gymnasten die allemaal tegelijk een bepaalde routine uitvoeren. Dit is bijvoorbeeld te zien op de foto ‘Arirang’ door robbie.reisreporter.nl. Voor een volledige omschrijving van deze reis klik je hier.

Iran
Een andere bijzondere VNC Asia Travel reis is ‘Juwelen van Isfahan’ door Iran waar je tijdens een 15-daagse rondreis onder andere oude karavaanroutes volgt en kennis maakt met de eeuwenoude cultuur en religie van dit land. Bekijk hier alle informatie over deze reis.

Wil je meer informatie over deze en andere bijzondere bestemmingen?
Bekijk het complete aanbod van VNC Asia Travel of bekijk de Reisreporter foto’s van Iran en Noord-Korea of een van de andere 218 landen.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Bestemming met deadline

Hoe vaak zeggen we niet: '‘Daar wil ik ook op een dag naartoe'’. Dat we het tijdstip maar vooruit blijven schuiven lijkt niet zo erg. Maar sommige droombestemmingen laten niet eeuwig op zich wachten.

1

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.