Reisnieuws

Verzekering vergeten?

Gepubliceerd: 08 jul 2008
0

De nieuwste service van Europeesche Verzekeringen is dat je per sms je reisverzekering kan regelen.

Paspoort? Check!
Tandenborstel? Check!
Sokken? Check!
Reisverzekering? Eehhhhhh…

Reisverzekering per sms
Ondanks een goede voorbereiding vergeet je nog wel eens wat als je op vakantie gaat. Veel kun je bij een lokale supermarkt aanschaffen maar daar hebben ze niet alles wat je nodig hebt, bijvoorbeeld een goede reisverzekering. Omdat het erg vervelend is om zonder reisverzekering in het buitenland te stranden heeft Europeesche Verzekering een nieuwe service: de reisverzekering per sms.

Polisgegevens en alarmnummer
Het werkt erg simpel, als je onderweg of op de plaats van bestemming er achter komt dat je geen reisverzekering hebt stuur je een sms naar 3669 en binnen 15 minuten wordt je teruggebeld om telefonisch een reisverzekering af te sluiten. Na het afsluiten krijg je per sms je polisgegevens en het alarmnummer toegestuurd, zo heb je alle gegevens direct bij de hand en kun je onbezorgd van je vakantie genieten.

Europeesche hulplijn
Bij de Europeesche verzekeringen kun je gebruik maken van de Europeesche Hulplijn + 31-20-6515777. Waar ter wereld je ook bent, zij helpen je telefonisch bij pech, ongevallen en andere calamiteiten. Als het nodig is zoeken zij in samenwerking met SOS International betrouwbare hulp in de omgeving van uw verblijfplaats. Kijk voor de verzekering die het beste bij je past op www.europeesche.nl
deel dit artikel met je vrienden:

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.