Reisnieuws

Groeten uit de ruimte!

Gepubliceerd: 12 apr 2007
0

De betalende ruimtetoerist Charles Simonyi heeft een nieuw soort entertainment voor de aardbewoner gevonden, namelijk een weblog vanuit de ruimte. Deze Amerikaan is op dit moment samen met twee Russen in het ruimtestation ISS, waar hij met een in een Soyuz-capsule is heengereisd.

Voor een tiendaagse trip to space betaalde de 58-jarige miljardair een slordige achttien miljoen euro. Simonyi is de vijfde betalende ruimtebezoeker. Vanuit de ISS bericht hij op charlesinspace.com over het reilen en zeilen in de ruimte. Mede omdat hij een feestmaal mee had genomen, kreeg Charles een warm onthaal in de ruimte. Vandaag is de Dag van de Kosmonaut in Rusland en de bemanning eet ter gelegenheid hiervan kwartel in wijnmarinade.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Eigen munteenheid voor ruimtereizen

Het vervolg op ruimtehotels: In samenwerking met het National Space Centre hebben Britse wetenschappers een nieuwe munteenheid ontwikkeld voor betalingen in de ruimte.

0
Reisnieuws
Happen in bladgoud

Om je hotel op de kaart te zetten kun je natuurlijk een dure reclamecampagne lanceren. Of een toetje serveren… Voor 10.000 euro kun je in een Sri Lankaans hotel je etentje in stijl afsluiten.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.