Reisnieuws

Vakantie cancelen voor EK

Gepubliceerd: 10 jun 2008
0

Ben je tijdens de finale van het EK op vakantie? Mocht Nederland in die finale komen, dan kun je toch lekker thuis voetbal kijken; sluit een speciale verzekering af en annuleren is geen probleem.

Slechts tien procent van de Nederlanders denkt dat ons land het tot de finale schopt, maar wellicht is dit percentage iets hoger geworden na de overwinning tegen Italië gisteravond. Voor die optimisten heeft Europeesche Verzekeringen een nieuwe annuleringsverzekering in het leven geroepen.

EK-clausule
Als je een aflopende annuleringsverzekering afsluit bij deze verzekeringsmaatschappij, dan nemen zij een speciale EK-clausule op die het mogelijk maakt om je vakantie te annuleren of af te breken als Nederland in de finale van het EK komt. Alle kosten worden gedekt.

Laatste groepswedstrijd
De verzekering kan worden afgesloten tot en met de laatste groepswedstrijd, die wordt gespeeld op 19 juni 2008. Voor het opgeven van deze of een andere vooraf aangegeven annuleringsreden wordt een premietoeslag van 1 procent gerekend. Kijk voor meer informatie op de website van de Europeesche Verzekeringen.
deel dit artikel met je vrienden:

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.