Reisnieuws

Run op ruimteseks

Gepubliceerd: 09 jun 2008
0

Stelletjes over de hele wereld verdringen zich om als eerste seks te kunnen hebben in de ruimte. Will Whitehorn, president van Virgin Galactic (het ruimtebedrijf van multimiljonair Richard Branson), zegt de aanvragen van koppels bijna niet meer aan te kunnen.

Guinness Book of Records
"Verschillende mensen hebben laten weten dat ze seks willen hebben in de ruimte. Eén stelletje wilde een ruimtevlucht boeken om met hun vrijpartij in het Guinness Book of Records terecht te komen. We zijn ook benaderd door mensen die hun geslachtsgemeenschap op video willen zetten."

Hemels?
Hoewel de interesse erg groot is, blijkt seks in de ruimte niet bepaald zorgeloos of simpel. Wetenschappers betwijfelen of geslachtsgemeenschap in een zwaartekrachtloze omgeving echt hemels zal zijn. Volgens ruimte-expert James Logan kunnen de koppels beter wachten tot er reizen naar Mars geboekt kunnen worden.

Test 1 2 3
Amerikaanse astronauten testten eerder al of het überhaupt mogelijk is seks in de ruimte te hebben, zo meldde The Guardian eind 2007. In een ruimte zonder zwaartekracht mochten twee proefpersonen tien zorgvuldig uitgekozen standjes testen. De standjes werden gefilmd en geanalyseerd door de NASA. Slechts vier van de tien standjes bleken mogelijk. Voor het uitvoeren van de andere zes was een hulpmiddel nodig, zoals een speciale elastische band om het stel enigszins in elkaars buurt te houden. Een van de conclusies uit het onderzoek is dat het klassieke missionarisstandje, zo makkelijk uit te voeren op aarde, eenvoudigweg niet mogelijk is in de ruimte. Meer halsbrekende toeren behoren dan weer wel tot de opties.
deel dit artikel met je vrienden:

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.