Reisnieuws

Handleiding kwijt? No panic!

Gepubliceerd: 07 jun 2008
0

Je kent het wel... Je hebt net een nieuwe camera gekocht. Je bent op een prachtige vakantiebestemming en helemaal klaar om adembenemende plaatjes te schieten, zodat je ook bij thuiskomst nog kunt wegdromen bij al dat moois. Maar dan krijgt je camera uit het niets rare fratsen, er valt onmogelijk nog mee te werken...

Redder in nood
Terwijl je al visioenen krijgt van lege plakboeken en vervagende herinneringen, zoek je als een bezetene je koffers door naar de handleiding, maar die lijkt spoorloos verdwenen. Geen paniek! Er is nu een website, safemanuals.com, waar je meer dan 880.000 handleidingen kunt downloaden. Je betaalt hier niets voor en je registreren is niet nodig.

Jouw handleiding
Ook heb je de mogelijkheid om zelf jouw handleidingen te uploaden. Zo weet je zeker dat je jouw handleiding online kunt vinden op het moment dat jij hem nodig hebt. Ook bedrijven gebruiken de site om de handleidingen van hun producten te plaatsen. Op deze manier groeit de website met meer dan 500 handleidingen per dag.

Ook voor handleidingen van auto's, mobiele telefoons en GPS-apparaten kun je terecht op safemanuals.com. Klik hier voor de website.
deel dit artikel met je vrienden:

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.