Reisnieuws

RTL Travel zonder Chris Zegers

Gepubliceerd: 17 apr 2008
0

Chris Zegers stopt met het presenteren van RTL Travel. Nu de presentator vertrekt, is het bijna zeker dat het reisprogramma van de buis verdwijnt. Zegers heeft meer dan zes jaar lang reizen gemaakt voor RTL.

Zegers zou twijfelen aan zijn medewerking aan RTL Travel, vertelde Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds tijdens zijn wekelijkse rubriek op Radio 538. 'Sommige mensen willen wel een jaartje op reis, maar Chris Zegers wil wel eens een jaartje thuis zijn', aldus Santegoeds.

Toekomst onzeker
Door het vertrek van Zegers is de toekomst van het RTL Travel erg onzeker. Daphne Bunskoek vertrekt waarschijnlijk naar de VPRO, Renate Verbaan is zwanger en Beau van Erven Dorens krijgt een nieuw programma. Zegers is de tweede grote naam die vertrekt bij RTL Travel. Reisgoeroe Floortje Dessing maakte al eerder de overstap naar LLink om daar het programma '3 op reis' te gaan maken.

Nieuw format
Het was al langer onzeker of RTL Travel op televisie zou blijven. Om de pit erin te houden kwam RTL vorig jaar met het nieuwe format 'RTL Travel Adrenaline', maar dit programma was niet zo'n groot succes als zijn voorganger. Binnenkort zal de laatste aflevering op tv te zien zijn.
deel dit artikel met je vrienden:

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.