Reisnieuws

Taxi tegen vaste prijs

Gepubliceerd: 03 apr 2007
1

Nooit meer voor verassingen komen te staan na een taxirit in het buitenland: voor een vaste prijs garandeert Taxi2Airport je een veilige en voordelige rit. De website is al een groot succes in Nederland en maakt de taximarkt wellicht een stuk transparanter. Taxi2Airport is een website waarop je na vergelijkend onderzoek een taxi kunt boeken. De site groepeert de taxibedrijven in verschillende landen en vergelijkt ze vervolgens op prijs.

Taxi2Airport brengt je net als iedere andere taxi overal naartoe, maar dan tegen een vaste prijs per rit. Na Nederland zijn ook Thailand, Duitsland, België, Frankrijk, Spanje, Groot Brittanië en de Nederlandse Antillen toegevoegd aan het concept. Verderop in dit jaar volgen er nog meer Europese landen en uiteindelijk zullen Amerika en andere overzeese gebieden zich aansluiten, in 2008.

deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Door: Floor Vink
New Yorkse gele taxi gepimpt

De New Yorkse yellow cab: wie kent ‘m niet? De beroemde taxi uit de Big Apple bestaat alweer honderd jaar en dat wordt gevierd met een extreme metamorfose van de kanariegele wagen. Het Amerikaanse autotijdschrift Rides heeft de taxi in een modern...

0

Reacties van bezoekers Reageer

Goedkoopnaarschiphol

Door: Goedkoopnaarschiphol • Geplaatst op

Inmiddels zijn er al talloze website's waar je goedkoop een taxi kan bestellen. Net als Taxi2Airport waren wij www.goedkoopnaarschiphol.nl een van de eerste op dit gebied. Nieuwkomers zoals UBER proberen de mark te veroveren met een grote zak geld naast hun terwijl ze eigenlijk niets met de taxi te maken hebben. Het gaat ze alleen maar om de commissie op te strijken verder niets. Wij rijden onze ritten grotendeels zelf en doen ons best om een bestaan te behouden.

Mvg. Hans Blancke
www.goedkoopnaarschiphol.nl

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.