Reisnieuws

De nieuwe Columbus in de winkel!

Gepubliceerd: 26 feb 2008
0

Hij ligt deze week weer in de winkel. Lees hieronder alvast waarover je kunt lezen in de nieuwe Columbus.

Matthijs en Louise maakten voor editie 12 de schitterende woestijntocht naar Timboektoe vanaf de Malinese hoofdstad Bamako. Naast hoogtepunten als opzwepende straatfeesten in Sekoro en de grote lemen moskee van Djenné, werden ze onderweg geconfronteerd met autopech, Berbers die niet gediend waren van fototoestellen en een gids die alles behalve gestresst was.

Altijd gedacht dat Costa Rica je van het is in Midden-Amerika? Columbus maakte een roadtrip door buurland Panama en kwam tot de conclusie dat er concurrentie op de loer ligt.

Verder lees je in deze Columbus over Madeira – dat ook wel bekend staat als het eiland van de duizend watervallen – en lichten we een tipje van de sluier op over Tunesië. En natuurlijk vind je in deze editie weer volop tips van locals, en is er een diepte-interview met Michael Palin.

Wordt abonnee of koop de nieuwe Columbus in de winkel
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Columbus' 7 wereldwonderen

Afgelopen weekend werden in Lissabon de 'zeven nieuwe wereldwonderen' bekendgemaakt. Zeventig miljoen mensen wereldwijd hebben naar verluidt gestemd, maar het resultaat valt de Columbus-redactie tegen! Sommige wonderen staan terecht op de lijst, a...

3

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.