Reisnieuws

promotie: Beleef Japan met VNC Asia Travel

Gepubliceerd: 18 feb 2008
0

Beleef het Japan van de Japanners met VNC Asia Travel

Op de 23-daagse Traditie en Tatami-reis met VNC ervaart u naast traditionele accommodaties als ryokans en minshuku’s ook het plattelandsleven door te overnachten in een Japanse boerderij (gasshozukuri) in Shirakawago. Of wat dacht u ervan in alle vroegte een mis bij te wonen op de heilige berg Koyasan na een overnachting in een boeddhistisch klooster? De hoofdmonnik heet u van harte welkom!

Zo druk en hectisch als Tokio is met zijn wolkenkrabbers, mensenmassa’s, monorails en neonlichtreclames, zo rustig en sprookjesachtig is het platteland.

Per eigen bus en Shinkansen (hogesnelheidstrein) reist u naar Hiroshima en steekt u per ferry de Japanse binnenzee over. Op Shikoku reist u per lokale trein tussen de Japanse scholieren naar het schattige dorpje Uchiko. Op Kyushu kunt u in Beppu naar traditioneel Japans gebruik een zandbad nemen.

Klik hier voor meer informatie over deze reis
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Festival naakte Japanners

Negenduizend Japanse mannen hullen zich een keer per jaar in een fundoshi, een soort sumo worstelaars-luier, en vechten om twee houten stokjes om die vervolgens in een grote berg rijst te steken. Volksgekte? Nee, traditie. Dit doen zij ter ere van...

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.