Reisnieuws

Fotografie terug in de huiskamer

Gepubliceerd: 10 feb 2008
0

Epson en Philips brengen de fotografie terug in de huiskamer. Geen zoemende laptops of computers meer nodig. Gewoon vanaf de luie bank je laatste reisfoto's bekijken in High Definition.

Steek je usb-stick of de geheugenkaart uit je camera in de Philips PhotoViewer en de foto's verschijnen in HD op je tv-scherm. Althans, als je een HD- of HD-ready beeldscherm hebt natuurlijk. Met de afstandsbediening kan je foto's als slideshow aan je voorbij laten trekken terwijl het hele gezelschap in je huiskamer zich vergaapt aan jouw mooie reisfoto's. Je kon dit natuurlijk al ook al direct vanaf je camera, maar het beeld valt dan toch vaak tegen, het is een beetje korrelig. Met deze Photoviewer is het beeld superscherp.

We hebben de viewer op de Vakantiebeurs getest en eerlijk is eerlijk, op een HD-tv is het beeld ge-wel-dig. Het aantrekkelijke van het systeem, naast dat het supermakkelijk te bedienen is, is dat je via dezelfde afstandbediening de foto's direct op de aangesloten mini-printer kan laten afdrukken. In de kwaliteit die je van Epson gewend bent. De fotoviewer en de printer worden nu als set verkocht. Epson pictureMate PM240 + Philips Photoviewer SPV3000 € 179,-.

deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Tentoonstelling African Pride

Sommigen hebben een eenzijdig beeld bij Afrika: sterfgevallen door droogte, AIDS, criminaliteit, oorlog en corruptie. Fotografe Hanneke de Vries laat met haar tentoonstelling African Pride een andere kant van dit volgens haar wel prachtige contine...

0
Reisnieuws
Door: Floor Vink
Icemans team flink uitgedund

De ‘Iceman’ Wim Hof die begin april zijn halfnaakte klim van de Everest begon, heeft bij temperaturen van min twintig in de nacht het Advanced Base Camp (ABC) op 6400 meter hoogte bereikt. De rest van het team heeft de grootste moeite om de ijzi...

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.