Reisnieuws

Eerste hotel in de lucht

Gepubliceerd: 05 feb 2008
0

De Franse ontwerper Jean-Marie Massaud heeft een spectaculair, walvisvormig luchtschip bedacht dat dienst moet doen als hotel. De Manned Cloud biedt reizigers niet alleen een luxe verblijfplaats met een prachtig panoramisch uitzicht maar is tegelijkertijd een milieuvriendelijk vervoersmiddel.

Het schip zal met een snelheid van 130 kilometer per uur door de lucht glijden. Niet bepaald hard maar het doel van de Manned Cloud is dan ook zijn gasten een uniek en gevarieerd uitzicht te bieden, van tropische eilanden tot de verlichte wolkenkrabbers van Dubai.

Massaud heeft twintig kamers ontworpen voor ongeveer veertig gasten, die kunnen dineren in het restaurant, tot rust kunnen komen in de spa, hun intelligentie kunnen bijschaven in de bibliotheek en hun calorieën kunnen wegwerken in de fitnessruimte. Krijg je al de kriebels om een kamer te reserveren? Dan moet je nog even geduld hebben want het hotel wordt pas gerealiseerd in 2020. Een mooie toekomstdroom toch?
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Indiaas hostel biedt sterfbed

De meeste hostels zijn een leukere versie van wonen. Maar het Mukti Bhawan hostel in de Indiase stad Kashi Varanasi geeft niet om degenen die ’s ochtends zelf aan het ontbijt verschijnen. Dit hostel is bedoeld voor gasten die er willen sterven.

0
Reisnieuws
Slaap in een aquarium

Een uurtje ten westen van Stockholm ligt een typisch Zweeds rood huisje waar je in kunt logeren. Bóooring...? Echt niet!

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.