Reisnieuws

Paradijs voor chocoholics

Gepubliceerd: 01 feb 2008
0

Chocoladeliefhebbers zullen smullen van het nieuws dat het Belgische chocolademerk Godiva voor valentijn een kamer in het New Yorkse Bryant Park Hotel heeft omgetoverd tot een waar chocoparadijs.

De kamer oogt wat bruin, in eerste opzicht niet de meest sfeervolle kleur voor een chique hotelkamer. Maar de wetenschap dat die bruine muur uit echte chocolaatjes bestaat, maakt veel goed. Ook het feit dat de kaarsen en de openhaard van het bruine goedje zijn gemaakt, helpt om een oogje dicht te knijpen. Eetbare kunst ontbreekt evenmin – in de woonkamer hangen twee chocolade kopieën van kunstwerken van Gustav Klimt en Jackson Polak.

De New Yorkse hotelkamer vormt de hoofdprijs van Godiva's jaarlijkse valentijnsactie. Nederlandse chocoladeliefhebbers moeten helaas teleurgesteld worden, alleen Amerikaanse chocoholics maken kans op een romantisch weekendje in de smakelijke hotelkamer.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Happen in bladgoud

Om je hotel op de kaart te zetten kun je natuurlijk een dure reclamecampagne lanceren. Of een toetje serveren… Voor 10.000 euro kun je in een Sri Lankaans hotel je etentje in stijl afsluiten.

0
Reisnieuws
Slaap in een aquarium

Een uurtje ten westen van Stockholm ligt een typisch Zweeds rood huisje waar je in kunt logeren. Bóooring...? Echt niet!

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.