Reisnieuws

Video: Aanval olifant

Gepubliceerd: 28 jan 2008
5

Ontmoetingen met olifanten zijn populair onder reizigers. Maar ook deze ogenschijnlijk vriendelijke beesten kunnen wel eens een slechte bui hebben. Kijk hier wat zo’n humeur te weeg brengt…

deel dit artikel met je vrienden:

Reacties van bezoekers Reageer

bobdijksen

Door: bobdijksen • Geplaatst op

Het uitlokken van een aanval is geen goed gedrag. De gids die er ongetwijveld bij zat, of zelf aan het stuur zat, zou moeten worden ontslagen. Want dit krijgen ze zo niet geleerd. Ben benieuwd waar dit was in Afrika en wie dit filmpje er op heeft gezet. Zo te horen waren het Amerikanen in de jeep, tja die denken dat alles mag!!

Hartje67

Door: Hartje67 • Geplaatst op

Jammer dat het 'goed' afloopt.....ik had graag gezien dat de olifant had 'gewonnen'! Afschuwelijk is dit, olifantje pesten, wat een respectloos walgelijk volk in die jeep!

maartjenotten

Door: maartjenotten • Geplaatst op

Ik snap ook niet waarom deze mensen de motor zo hard laten gaan. Als je wat verder weg gaat staan met de motor uit is er niks aan de hand.

MJJ

Door: MJJ • Geplaatst op

Nogal respectloos richting de olifanten. Het is bekend dat als de olifanten om de kleintjes heen gaan staan dit de aankondiging is om afstand te nemen. Het is dan ook gepast dit te doen en niet met de motor te gaan blazen om de olifanten weg te houden. Dergelijke "rangers" brengen de dieren (en bezoekers) volledig onnodig in gevaar!

trijntje1

Door: trijntje1 • Geplaatst op

spannend.!!....hebben wij in Uganda in Queen Elizabeth NP ook bijna zo gehad....we konden net op tijd in de achteruit......

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.