Reisnieuws

Solliciteer voor Astronaut

Gepubliceerd: 16 nov 2007
1

Je kunt nu solliciteren voor de positie 'astronaut in opleiding' - een training in Rusland die je klaarstoomt voor de missie van Richard Garriot, ontwikkelaar van computerspelletjes, die het nu hogerop zoekt.

Voor iets meer dan 2 miljoen euro krijg je een ruimtevaarttraining, een Russische taalcursus en alles wat erbij hoort om een échte astronaut te worden. Als je dit allemaal afgerond hebt en goedgekeurd bent om de ruimte in te gaan ben je reserveastronaut tijdens de missie.

Richard is de zoon van voormalig astronaut Owen Garriott en wil in de voetsporen van zijn vader treden. Aan boord van een Russisch ruimtevaartuig gaat hij als zesde burger naar het ISS. Bij deze missie wil hij bedrijven en particulieren betrekken om aan te tonen dat de ruimtevaart commerciële potentie heeft. Richard: “Ik moedig iedereen aan die ooit gedroomd heeft van een ruimtereis om contact op te nemen met
Space Adventures. Bij deelname ben je niet alleen een officieel getrainde astronaut en teamlid, maar je maakt ook deel uit van een stap voorwaarts in het ontdekken van de ruimte.??

Space Adventures is een organisatie die ruimtereizen toegankelijk wil maken voor het grote publiek.
deel dit artikel met je vrienden:

Reacties van bezoekers Reageer

merelstapel

Door: merelstapel • Geplaatst op

Is hier ook meer informatie over te vinden?

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.