Reisnieuws

Beste helikopter hotspots

Gepubliceerd: 14 nov 2007
3

Lopend, fietsend of per auto er zijn genoeg manieren om vanaf de grond de wereld te ontdekken. Wil je de aarde een keer van de andere kant bekijken dan is een helikopter een goede optie. Op die manier heb je een veel gevarieerder uitzicht. Columbus zet de mooiste helikopterbestemmingen voor je op een rij.

Arizona

Verschillende helikoptermaatschappijen bieden vluchten over ‘The Grand Canyon’. Tijdens zo’n vlucht zie je deze immens brede en diepe kloof in Arizona en misschien vang je ook wel een blik op van de indianen die hier nog wonen.
www.papillon.com

Montserrat

Dit eiland in de Caribische Zee is door vulkaanuitbarstingen gedeeltelijk onbewoonbaar. Vanuit de lucht kun je de restanten van de door lava vervaagde steden zien.

www.caribbeanhelicopters.net

Zambia

Vliegend over de ‘Victoria Falls’ zie je deze prachtige en indrukwekkende waterval. Daarnaast kun je wildlife spotten boven het Nationaal Park.
www.shearwateradventures.com/helicopters/default.asp

Alaska

Het Juneau ijsveld is vanuit de lucht goed te bewonderen. Nadat je de gletsjers van boven hebt bekeken kun je ook nog te voet dit gebied verkennen.
www.flightseeingtours.com

Maleisië

Regenwouden, waterbuffels, orang-oetans en rijstvelden zijn te vinden in de Maleisische staat Sabah. Vanuit een helikopter krijg je een mooi totaalplaatje van dit gebied, inclusief het hoogste punt van Zuid-Oost Azië.
http://sabahair.com.my/public/default.asp

Australië

The Great Barrier Reef is een grote attractie in Australië. Ook met de helikopter kun je hier over vliegen. Je hebt dan een mooi uitzicht over dit koraalrif, regenwouden en stranden.
www.gbrhelicopters.com.au

Nieuw-Zeeland

Als je over de stad Roturua en omgeving vliegt zie je warmwaterbronnen, zwavelgaten en modderpoelen. Ook kun je een bezoek brengen aan de nabijgelegen vulkaan.
www.volcanicair.co.nz
deel dit artikel met je vrienden:

Reacties van bezoekers Reageer

trijntje1

Door: trijntje1 • Geplaatst op

Vraag me alleen af of de dieren die er in het gebied leven, het wel zo kunnen waarderen? Denk het niet.....denk dat het voor de dieren angstaanjagend is......zo'n helicopter boven hun leefgebied......

Lionmaster2

Door: Lionmaster2 • Geplaatst op

Ja de Vic.Falls vanuit een heli bekijken is supertop al kan je het ook met een ultralight doen maar het uitzicht is fenominaal.

trijntje1

Door: trijntje1 • Geplaatst op

Neem aan dat Arizon - Arizona moet zijn ?/

Lijkt me geweldig - zo'n helicoptervlucht ! Maar zal wel erg prijzig zijn ?!

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.