Reisnieuws

Alle wedstrijden voor Columbus Reisreporters

Gepubliceerd: 08 feb 2018 1
Val maandelijks in de prijzen bij Columbus Travel. Van handige reisgadgets tot verre reizen. Bekijk hieronder wat je moet doen om kans te maken.


FOTOWEDSTRIJD - REISFOTOGRAAF VAN HET JAAR 2018
Heb jij een bijzondere foto gemaakt van een local of van een landschap dat zo mooi is dat iedereen er meteen naartoe wil? Of ben je getuige geweest van een ontroerend festival en heb je dat prachtig in beeld gebracht? Voel jij je een reisfotograaf in hart en nieren? Doe dan mee!
Looptijd: tot 8 december 2018
Hoofdprijs: 2 tickets naar Cuba +  € 1000 zakgeld + reisfotografieworkshop + publicatie in ons magazine + wanddecoratie naar keuze via Albelli
2e, 3e en 4e prijs: Olympus-camera + reisfotografieworkshop + publicatie in ons magazine + wanddecoratie naar keuze via Albelli
Zo doe je mee: Er zijn vier categorieën: locals, landscape, wildlife & urban.
Upload per categorie max. 3* foto's via je Reisreporter-account. Elke categorie heeft één winnaar.
De overall winnaar ontvangt de hoofdprijs. Een vakjury bepaalt wie er wint.

Lees de spelregels | Lees de spelvoorwaarden

*Bij het uploaden van meer dan 3 foto's per categorie, wordt je gediskwalificeerd.

Heb je nog geen Reisreporter-account? Partners:

____________________________________________________________________________________


Win autohuur t.w.v. € 500 met Sunny Cars
Afgelegen bergdorpjes, velden vol geurende sinaasappelbomen of adembenemende uitkijkpunten… Tijdens een vakantie met huurauto kom je heel wat mooie plekjes tegen. Plekken die je anders niet zo snel zou ontdekken! Bij Sunny Cars zeggen ze niet voor niets: “Met een huurauto zie je meer”. Ook zo’n geweldige reiservaring mét huurauto opgedaan? Deel dan jouw meest onvergetelijke roadtrip-tip en wie weet win jij autohuur op een bestemming naar keuze t.w.v. maar liefst € 500.
Looptijd: t/m 31 mei
Win:
Hoofdprijs: De winnaar wint autohuur op een bestemming naar keuze t.w.v. € 500
2e prijs: De winnaar wint autohuur op een bestemming naar keuze t.w.v. € 250 
3e t/m 5e prijs: De winnaars winnen autohuur op een bestemming naar keuze t.w.v. € 100
Hoe doe je mee: Upload jouw foto met tip op onze community over een bijzonder plekje (restaurant, strand, uitzichtpunt, autoroute) dat je tijdens een roadtrip in een van de onderstaande landen hebt ontdekt: Spanje, Portugal, Italië, Frankrijk, Griekenland, VS, Canada, Zuid-Afrika, Australië, Kroatië, Nieuw-Zeeland, Groot-Brittannië, Curaçao.
 

Heb je nog geen Reisreporter-account? Partners:

 

____________________________________________________________________________________


TOPPER VAN DE WEEK
Looptijd: wekelijks
Win: extra punten op je Reisreporter profiel
Hoe doe je mee: schrijf je in als Reisreporter, upload iedere week je beste foto met tip of reisblog en doe sportief mee. De redactie kiest uit alle inzendingen elke week een Topfoto met tip, Topblog, Nieuwkomer van de Week en een Reisreporter van de Week. De winnaars worden vermeld in de Reisreporter nieuwsblok (rechts van de pagina's binnen de community) en krijgen allemaal 1500 extra profielpunten. De Topfoto met tip wordt voorzien van een rode ster.

Heb je nog geen Reisreporter-account?

__________________________________________________________________________________

deel dit artikel met je vrienden:

Laatste artikelen

Door: Roselinde
Afrika’s revolutionaire, groene muur. Ken je ‘m al?

Midden in de Saharawoestijn staat een opmerkelijke muur die het Afrikaanse continent van het oosten naar het westen verbindt: The Great Green Wall. Dit gigantische project heeft één doel: de strijd aan gaan met klimaatverandering.

Midden in de Saharawoestijn staat een opmerkelijke muur die het Afrikaanse continent van het oosten naar het westen verbindt: The Great Green Wall. Di...

10 superslimme budgettips voor je eilandentrip

Een eilandentrip is de beste manier om dat ultieme vakantiegevoel op te wekken, maar de kosten kunnen héél snel oplopen. Zo bespaar je honderden euro’s op je volgende eilandentrip!

Een eilandentrip is de beste manier om dat ultieme vakantiegevoel op te wekken, maar de kosten kunnen héél snel oplopen. Zo bespaar je honderden euro’...

Avonturier Leon McCarron over zijn bizarre tochten

De Noord-Ierse Leon McCarron fietste van New York naar Hong Kong en wandelde 1600 kilometer door Israël, Jordanië en Egypte. Wat drijft hem tot deze slopende tochten?

De Noord-Ierse Leon McCarron fietste van New York naar Hong Kong en wandelde 1600 kilometer door Israël, Jordanië en Egypte. Wat drijft hem tot deze s...

 

1 reactie(s) bij "Alle wedstrijden voor Columbus Reisreporters"

  • profile image comment

    We hebben een fantastische reis gehad in Centraal Azië (Oezbekistan, Tadzjikistan en Kirgizië) in vroegere tijden het voormalige Perzië. In het mei-magazine was al een artikel opgenomen van Oezbekistan en het juni-magazine ging over de Pamir high-way. Een bijzondere en onvergetelijke reis zoals in Columbus Travel aangegeven. In Oezbekistan was het werkelijk een sprookje zoals in de Efteling de Fata Morgana. In Tadzjikistan was het back to basic bij de locals en de nomaden, zeer gastvrij. Heel bijzonder was het om langs de grens van Afghanistan te reizen. Een four weel drive was onontbeerlijk.

    Door af5859 • geplaatst op 2016-07-10 19:26:02

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.