Reisnieuws

Alle wedstrijden voor Columbus Reisreporters

Gepubliceerd: 08 feb 2018 2
Val maandelijks in de prijzen bij Columbus Travel. Van handige reisgadgets tot verre reizen. Bekijk hieronder wat je moet doen om kans te maken.


FOTOWEDSTRIJD - REISFOTOGRAAF VAN HET JAAR 2018
Heb jij een bijzondere foto gemaakt van een local of van een landschap dat zo mooi is dat iedereen er meteen naartoe wil? Of ben je getuige geweest van een ontroerend festival en heb je dat prachtig in beeld gebracht? Voel jij je een reisfotograaf in hart en nieren? Doe dan mee!
Looptijd: tot 8 december 2018
Hoofdprijs: 2 tickets naar Cuba +  € 1000 zakgeld + reisfotografieworkshop + publicatie in ons magazine + wanddecoratie naar keuze via Albelli
2e, 3e en 4e prijs: Olympus-camera + reisfotografieworkshop + publicatie in ons magazine + wanddecoratie naar keuze via Albelli
Zo doe je mee: Er zijn vier categorieën: locals, landscape, wildlife & urban.
Upload per categorie max. 3* foto's via je Reisreporter-account. Elke categorie heeft één winnaar.
De overall winnaar ontvangt de hoofdprijs. Een vakjury bepaalt wie er wint.

Lees de spelregels | Lees de spelvoorwaarden

*Bij het uploaden van meer dan 3 foto's per categorie, wordt je gediskwalificeerd.

Heb je nog geen Reisreporter-account? Partners:

____________________________________________________________________________________


Win autohuur t.w.v. € 500 met Sunny Cars
Afgelegen bergdorpjes, velden vol geurende sinaasappelbomen of adembenemende uitkijkpunten… Tijdens een vakantie met huurauto kom je heel wat mooie plekjes tegen. Plekken die je anders niet zo snel zou ontdekken! Bij Sunny Cars zeggen ze niet voor niets: “Met een huurauto zie je meer”. Ook zo’n geweldige reiservaring mét huurauto opgedaan? Deel dan jouw meest onvergetelijke roadtrip-tip en wie weet win jij autohuur op een bestemming naar keuze t.w.v. maar liefst € 500.
Looptijd: t/m 31 mei
Win:
Hoofdprijs: De winnaar wint autohuur op een bestemming naar keuze t.w.v. € 500
2e prijs: De winnaar wint autohuur op een bestemming naar keuze t.w.v. € 250 
3e t/m 5e prijs: De winnaars winnen autohuur op een bestemming naar keuze t.w.v. € 100
Hoe doe je mee: Upload jouw foto met tip op onze community over een bijzonder plekje (restaurant, strand, uitzichtpunt, autoroute) dat je tijdens een roadtrip in een van de onderstaande landen hebt ontdekt: Spanje, Portugal, Italië, Frankrijk, Griekenland, VS, Canada, Zuid-Afrika, Australië, Kroatië, Nieuw-Zeeland, Groot-Brittannië, Curaçao.
 

Heb je nog geen Reisreporter-account? Partners:

 

____________________________________________________________________________________


TOPPER VAN DE WEEK
Looptijd: wekelijks
Win: extra punten op je Reisreporter profiel
Hoe doe je mee: schrijf je in als Reisreporter, upload iedere week je beste foto met tip of reisblog en doe sportief mee. De redactie kiest uit alle inzendingen elke week een Topfoto met tip, Topblog, Nieuwkomer van de Week en een Reisreporter van de Week. De winnaars worden vermeld in de Reisreporter nieuwsblok (rechts van de pagina's binnen de community) en krijgen allemaal 1500 extra profielpunten. De Topfoto met tip wordt voorzien van een rode ster.

Heb je nog geen Reisreporter-account?

__________________________________________________________________________________

deel dit artikel met je vrienden:
 

2 reactie(s) bij "Alle wedstrijden voor Columbus Reisreporters"

  • profile image comment

    Hallo Columbus Magazine, Ik wil graag meedoen met de wedstrijd 'reisfotograaf van het jaar 2018' maar mij is niet helemaal duidelijk hoe ik dat doe. Doe ik dat door me te registreren en vervolgens per gewenste categorie max 3 foto's te uploaden in het algemene reisreporter-systeem? Hoe weten jullie dat ik mee wil dingen naar de prijzen? Groeten, Simone

    Door Simone Wittgen • geplaatst op 2018-11-27 17:29:57
  • profile image comment

    We hebben een fantastische reis gehad in Centraal Azië (Oezbekistan, Tadzjikistan en Kirgizië) in vroegere tijden het voormalige Perzië. In het mei-magazine was al een artikel opgenomen van Oezbekistan en het juni-magazine ging over de Pamir high-way. Een bijzondere en onvergetelijke reis zoals in Columbus Travel aangegeven. In Oezbekistan was het werkelijk een sprookje zoals in de Efteling de Fata Morgana. In Tadzjikistan was het back to basic bij de locals en de nomaden, zeer gastvrij. Heel bijzonder was het om langs de grens van Afghanistan te reizen. Een four weel drive was onontbeerlijk.

    Door af5859 • geplaatst op 2016-07-10 19:26:02

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Wegdromers: 10x straatfotografie rond de wereld

Kleurrijke markten, dynamische verkeersaders en fantastische street art: straatfotografie is een kunst apart. Deze prachtplaatjes bewijzen dat de Columbus-community een onuitputbare bron van talent is.

Kleurrijke markten, dynamische verkeersaders en fantastische street art: straatfotografie is een kunst apart. Deze prachtplaatjes bewijzen dat de Colu...

Door: Roselinde
Hier vind je de 5 mooiste Chinatowns ter wereld

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je de mooiste Chinatowns die buiten Azië liggen?

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je...

Laatste kans: doe mee aan de Instagram-wedstrijd!

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doen met je mooiste winterfoto’s.

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doe...